GOTT NYTT ÅR

nu ligger jag häRrNT med Pernilla och Cassandra och bloggar. SNART NYÅR OM NI HAR  MISSAT.L JAG ÄR Inte full, bara gl,ad. nu ska vi skåla för n björn-erik (christians pappa)


nu SKA VI HA MYS.
GOTT NYTT ÅR'
bildder kommer sen eller aldrig :)
PUSS

Mysteriet på Greveholm

Nu har jag packat färdigt, om en timme åker jag mot Tumba för att sova hos älskling :)

Ska sätta mig och kolla på mysteriet på Greveholm nu hade jag tänkt.. alla avsnitt finns på youtube, bra va?

Puss puss

Skön


Ica-reklamerna is the shit

Knäpp

Sitter och letar efter någon snygg frisyr som jag kan ha imorgon. Jag börjar typ bli knäpp för det är sååå många som jag vill ha, jag kanske får köra en mix av alla olika frisyrer? "snyggt"

Nej, nu orkar jag inte kolla mer på olika alternativ, det får bli som det blir imorgon... Bara jag får vara med mina närmsta vänner och min pojkvän så är jag nöjd, såklart!

Ciao


Sjurätters

















Godmorgon!
Har precis käkat frulle, självklart julskinka med farmors hemmagjorda senap!

Idag måste jag packa och städa här hemma innan jag åker och möter Oliver på kvällen. Ska även provköra nya bilden med babba :)

Imorgon är det nyårsafton, woho! Oliver och jag är inbjudna till Christian Krantz på en nyårs-supé som då är en sjurättersmiddag - lyx or what? Vi kommer rulla fram på tolvslaget men vad gör det? Vad är en bal på slottet... Bruttan och jag ska fixa i ordning oss tillsammans, hot chicks på G!

Aja, puss på er!


 


Check

Nu har jag gjort allt som jag hade tänkt göra idag, och lite till för det delen. Imorgon blir det nya friska tag! Väntar på att min babe ska ringa... :)

GODNATT!

All kärlek till dig


Tack för att du finns i mitt liv

Lättroad...


Kallt

Har precis varit ute med Pernilla och delat ut tidningarna,svinkallt! Sitter här och håller på att frysa ihjäl känns det som.. och jag som snart ska åka hem.. buuurr..

Innan det var Pernilla och jag nere i centrum för att köpa lite saker, hon köpte dels hårfärg då första gången hon färgade håret så blev det inte som hon hade tänkt sig men vi får hoppas på det bästa denna gång!


Usch, nu måste jag packa ihop mina saker... Uppar maybe senare. (om jag överlever kylan)
PUSS

Solat

Har precis spelat klart Uno med Linus och Christian, innan det solade jag och sedan duschade. Nu är man snygg och fräsch igen!

Ska antingen följa med Krippe när han ska träna sitt lag eller så går jag ner till Pernilla, har inte riktigt bestämt mig heh.. men jag känner i alla fall att jag vill planera nyår, ivrig som man är ;)

Antar att det är mat snart, räkor - gud vad mumsigt!

Puss på skinkan!
På tal om skinka, skinka på hårt bröd med senap är bäst!









Måndag

Sitter hemma hos Olli, han jobbar till kl 9 ikväll. Kollade på saltkråkan nyss med lilla Christian :) Funderar på om jag ska gå och sola lite fort och sen duscha och sen kanske börja lite på matten?

Har ingen aning om vad jag ska göra mer idag, vi får se vad som händer ;)

PUSS

Känner ni igen låten?


Död hud

Har precis filat bort 1 kg död hud på mina fötter och rakat mina håriga ben. Nu är jag len som en bebis och nu kan Oliver ta på mig utan att han blir äcklad. Inte riktigt va men ändå ;)

Ska åka tillbaka till Tumba ikväll hade jag tänkt, sällskapssjuk som man är... Krippe och Pernilla sa någonting om bio?

Nu ska jag noppa mina ögonbryn... gud vad hår man kan ha
, mysigt va?

PUSS





Tråkig lördag


Minijul

Igår hade jag och älskling minijul, jättemysigt :) Fick dem UNDERBARA skorna som jag ville ha - han är bäst! Själv köpte jag ett par skinnhandskar till honom vilket var väldigt passande då han glömde sina gamla på bussen. Perfekta julklappar och en perfekt pojkvän ;) mysfaktor 100!

Nu sitter jag hemma och äter  chokladpraliner, saknar min plutt..





Juldagen

Tja allihopa! Någon som är bakis?

Idag har jag inte gjort ett skit, bara gjort mig lite julfin för senare ikväll hämtar Olli upp mig och sen ska vi ha en minijul hemma hos honom, bara han och jag ;) Har min fina stickade kofta på mig som jag har fått av hans familj :) Undrar vad jag får av Olli? :O

Sitter här och väntar på att brorsans flickvän ska komma hit, sen ska vi äta julmiddag :) myspys!


Men ja, nu ska väl packa ner lite saker i min väska och kanske äta lite choklad (innan middagen) (; ... lillesyrran frågade precis om jag vill spela spel, självklart!

PUSS på er!



Julafton!

























God jul på er allihopa!


Antar att typ ingen sitter framför datorn nu? Jag ska i alla fall inte sitta här så länge utan jag tänkte bara uppa lite och säga att jag har haft en underbar julafton :)

Har fått jättemånga fina julklappar och jag är super nöjd! Vi åkte hem till min moster som bor i Tullinge och åt middag där, sedan åkte vi hem för att ha paketöppning.

Efter den körde vi en lek som går ut på att det är massor av julklappar i mitten och för att man ska få ta ett paket så måste man slå två likadana siffror på två tärningar (ex: två sexor) och så håller man på tills alla julklappar är utdelade. Sen så fortsätter spelet i ca 20 min då man ska försöka slå två lika nummer på båda tärningarna, om man får det så får man ta ett paket från den som sitter åt höger. Ingen aning om ni hajjar (det kanske blev för många snaps?) men ja, det var hur som helst väldigt kul :) Bra intiativ pappa!

Oj vad mycket jag skrev nu, ska inte sitta här längre utan jag ska börja göra i ordning mig för sängen. Hoppas att ni har haft en trevlig julafton :D Fick ni något skoj?



Förresten, grattis mamma som fyller år denna dag på året! <3


Dan före dopparedan



Nu är det inte långt kvar tills det är julafton och det snöar ute! :) (Besatt?) Jag ska i alla fall krypa ner i sängen nu hade jag tänkt så vi får se om vi hörs imorgon :)


Bjuder på en härlig låt från E.M.D's nya platta, sov gott och god jul! (för femtioelfte gången)



Gröt till tomten

Så, nu var vi hemma igen då :) Tyckte "utbildningen" var rätt lärorik även om man viste det mesta innan. Satt hela bilvägen hem och diskuterade saker. Trevlans! Måste komma igång med övningskörningen känner jag, jag kommer att äga vägen! ;)


Jahaja, julklapparna är inslagna, julpyntet är uppe, granen är klädd (direkt från Gnestaskogen ssh ), julskinkan är snart klar och det är snö ute. Äkta julstämning? Jag tycker det i alla fall, jag blir som barn på nytt ;) höh

Nästa jul hoppas jag kunna fira med älskling. Det är ett år kvar men ändå, vi får se ;)

Nu ska jag ner och dricka glögg med my family, GOD JUL på er alla om vi inte hörs imorgon!

Glöm inte att ställa ut gröt till tomten, eller är det imorgon som man gör det!? dålig koll frågetecken..


JULPUSS

Julskyltning

Tja snyggingar!

Nu är jag hemma i Gnesta. Nu ska jag slå in den sista julklappen hade jag tänkt, sen ska jag laga en tidig middag åt familjen :) Klockan 5 ska vi åka mot Södertälje för att gå på den där kursen som man måste gå på för att få börja övningsköra. Kul? ingen aning.. I hope soo ;)

Nej nu får jag skynda mig om jag ska hinna. Kanske uppar senare ikväll om jag orkar :)

Annars, god jul på er! :)


Förresten, har ni varit inne i stan och kollat på NK´s julskyltning? Jättefint :)

Aja, PUSS



Frästelse

Hallå i stugan!

Vaknade för kanske 30 min sen, har suttit och gullat med min bebis Benjamin medan älskling har spelat spel.
Nu är det inte långt kvar till jul :D Madde kom precis med en påse med julklappar till mig,  kommer jag kunna hålla mig och inte tjuvkika innan paketöppningen imorgon? hah


Nu ska vi ner och äta frukost. Oliver "tvingar" mig att skriva att han tar på mina bröst så nu är det gjort (; nöjd honey?


haha vi hörs,
PUSS





Pulkaåkning

Halloj!

Nu är jag i Tumba. Oliver och jag kom hem från stan runt 2. Nu är alla julklappar klara och inslagna :) perfekt!

Efter stan tog vi på oss massvis med kläder och gick ut och delade ut tidningar, gick snabbt och enkelt. Efter det blev det pulkaåkning med lilla Christian och Linus. Så underbara!

Nu ska vi hjälpa Danne att duka, vi hörs :) PUSS



Ps: Olli och jag var inne på Sl:s hittegodsavdelning för att se om hans skinnvantar där, dock utan resultat :/


AJA PUSS


Julklappstips till barn?

Godmorgon, nu är det inte långt kvar till julafton :)

Är jättetrött, gick upp kl 8, ska snart åka till stan med Oliver. Jag hatar att gå upp tidigt när man är jättetrött för då har jag svårt att äta frukost och det är ju inte bra.. då orkar man knappt dagen men vad ska man göra, får i värsta fall äta något i stan :)

Idag blir det att införskaffa dem sista julklapparna, men vad tusan köper man till en treåring och en sexåring?


Nej nu måste jag fortsätta att klä på mig, ska klä på mig hur mycket som helst, här ska vi minsann inte frysa!


See you later, PUSS


Slå in julklappar - en del av julen?

Ska sussa snart, måste bara slå in julklapparna som jag inte har gjort ÄN. Skulle gjort det tidigare idag men det kom annat i mellan. Hinner inte skriva så mycket nu om jag ska hinna göra färdigt det men det är en annan dag imorgon!

Imorgon ska älskling och jag in till stan för att handla lite julklappar och göra lite andra ärenden, sen ska vi hem till honom för jag ska dela ut tidningar och sen sola. Sen ska jag hem och inte göra ett skit. Kul va? På onsdag ska jag gå den där kursen så att man kan börja övningsköra...Finally!!


Sov gott på er, glöm inte att slå in alla julklappar som du har köpt! Eller du kanske är en "sån" som låter dem i affärena slå in juklapparna? Som min älskling hehe ;) Själv tycker jag att inslagningen är en del av julen :) Lite mysigt sådär..


Nu blev det typ ett långt inlägg ändå.. Aja, sov gott och dröm sött! (:
PUSS



Nyårslook?

Hur ska man egentligen se ut på nyår? Det har inte ens varit julafton men ändå heh..

Funderar på att locka hela håret och sätta fast hårnålar så att håret hänger fram över ena axeln. Sen ska luggen bli en "tupp"kam, eller heter det så?

Svårt att föreställa sig kanske, kan bjuda på en bild längre ner så ser ni på ett ungefär hur jag vill ha det. Mycket spray och det kommer att hålla hela kvällen! Don't you think? Annars kör jag på vågigt, lite mer vågat sådär kanske? ha skämt åt sido.

Har köpt ett silvrigt linne som är lite längre och som är enärmat, det skulle bli top notch om jag hade håret så som jag berättade eftersom det bara är en ärm, right? ;)



Vi får se, jag hinner nog ändra mig 1000 gånger innan nyår, så typiskt mig :)





Typ?... Eller?

PUSS

Bastubadarna

Måste passa på att lägga upp den här filmen som Krippe, Stefan och Jonas gjorde i fredags. HAHAHA jag garvar verkligen igenom hela filmen, så sköna grabbs!

Men varför fick inte jag vara med? Jag kunde ha varit bastuPamela?

Hur som helst, titta och "njut" ;)


Galet

Halloj!
Jag vet att jag är dålig på att uppdatera på helgerna, men det är så mycket kul som händer då, vad ska man göra liksom?


I fredags hade Linn, Pört och jag vinkväll igen, spårade denna gång med haha. Slutade väldigt kaotiskt dock men allt löste sig till slut som tur var :)
Sen var det bakislördag och Oliver och jag gjorde absolut ingenting, samma sak igår i princip. Härlig helg helt enkelt och snart är det jul :D

Någon som h ar åkt pulka än? Hela gänget ska dra ut i snön och åka pulka någon dag efter jul, mys som tusan!

Just nu är jag hemma, ska slå in lite julklappar hade jag tänkt :)

Ha det bäst!
PUSS

Dökallt

Godkväll!

Har suttit på nedervåningen och kollat på Tv och myst med hunden. Nu är alla hemma och jag är hungrig!
Ska snart åka till Tumba :) Måste bara hinna äta först men det ska vi nog kunna klämma in. För övrigt är jag skitseg, gick ju som sagt upp kl 6 imorse, men jag har i alla fall hunnit med att göra massor av saker så det är ju positivt det :) Somnade ett tag där i soffan, såå skönt!

Visst är det kallt ute? Kollade nyss på termomentern och den visar -14?!
URK, ska fråga pappa om han kan skjutsa mig till tåget sen ;)

Aja, ska klä på mig varmt nu. Trevlig helg!
PUSS

Love


Tuta och kör

Gud vad solen skinner :) Underbart! Ser knappt nånting på min skärm nu när jag skriver. Underbara dag! Fan att Pernilla och jag inte tar bilderna idag.. kommer inte till Tumba först ikväll. Man kan alltid hoppas på att det är sånt här väder hela helgen ;)

Kom precis hem från skolan, fick VG på provet! Woho, nu är det bara ett "riktigt" prov kvar och sen natinonella. Tuta och kör!

PUSS



Godmorgon!

Gick upp kl 6 idag med älskling och nu är jag hemma i G-town! Ska snart upp till skolan och skriva prov :)

Vad händer idag då?
Jag ska slå in lite julklappar, städa, packa och chilla lite här hemma i G-town innan jag beger mig till Tumba igen! Hoppas att tågen och bussarna går som dem ska...Igår var det som sagt KAOS som jag antar att ingen missade.

Sen ikväll blir det att träffa Linn, Jonas, Pörtilla och Krantz I hope! Trevlans!

Nu ska jag slå in julklappar! (:
PUSS


Snö?

Ni kanske inte vet det men det är snö ute, OMG!


Nej men, jag har varit ute i kaoset hela dagen idag, bussarna går inte ens så jag har sett ut som en snötomte ungefär :)

Intervjun gick bra i alla fall, ska nog antagligen börja där efter jul :) Låter skit spännande, kommer få ta hand om gästlistan, skicka ut inbjudningar och få vara med på själva eventet! Nu får vi se vad gubben på arbetsföemedlingen säger...



Just nu sitter jag i Tumba, jag är fast här (oj vilken otur) så jag får åka hem imorgon istället och då ska jag även skriva prov.

Har ni köpt alla era julklappar? Jag tror det, har maybe en kvar.


Nu ska jag mysa med älskling som pratar snoppar med Jonas i telefon? Skummbanan på dem..

PUSS på rumpan!


Bajsdag

Gud vilken tråkig dag. Imorgon blir det andra bullar:

- Intervju
- Umgås med Pört, ta bilder
- Kuratorn

- Plugga


Woho!


Och sen är det fredag, Ännu bättre! WOHO!


Godnatt, ska langa dusch nu och sen sova. (Men först kolla en rulle som vanligt)
PUSS på skinkan

Hej hopp gummisnopp!

Har suttit i skolan hela dagen :) Duktiga jag!

Började skriva på prov 3, ska fortsätta på fredag och det kommer nog att gå bra :) Sen fortsätter jag efter jul och sen är Matte B avklarat!


Idag ska jag inte göra så mycket mer, bara chilla framför datorn och ta det lugnt. Skönt va?
För tillfället sitter bästa Pernilla och hjälper mig med matten över msn haha. Hon är bäst!


Nej nu ska jag fortsätta få hjälp via msn, sicken tur att jag har henne alltså ;) <3

PUSS på rumpan


....Förresten, imorgon ska jag på intervju hos ett företag angående praktik! Håll tummarna!



Nu får det räcka för idag

Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i sängen för att kolla på en rulle. Ska upp kl:09:00 imorgon så jag måste få min skönhetssömn (;

Puss på er alla och godnatt!


Ny design

Håller på och fixar och trixar lite med designen på bloggen. I slutet av veckan ska jag och Pernilla ta lite snygga pics så en ny header kommer så småningom! ;)



Vilken fick inte stanna?

 

Bra att ägglikören försvann, men att körsbär i likör kom 1a?


PLATSANNONS






















Jag är en tjej på 19 höstar och jag är ute efter en praktikplats. Jag är väldigt intresserad av administration och vill utveckla mina kunskaper inom det området. Jag kan slicka kuvert hela dagarna, no problemas - jag är ganska lättroad av mig. Intresserad? Skriv en kommentar så hör jag av mig.

Med vänliga hälsningar,
Sofie Holm




Snö, snö och åter snö

Halloj!

Kanske är snön här för att stanna? Jag hoppas verkligen det :)


Idag ska jag inte göra ett skit, kanske plugga matte och sen kolla praktik. Livet leker! NOT



När jag och mina syskon var små brukade vi alltid göra jättestora snöbollar, precis som på bilden ovanför fast större! Kommer ihåg att vi brukade gå runt huset flera varv och snöbollen blev bara större och större, till slut var den så stor att vi inte orkade rulla den längre. Då fick vår stora runda jättefina snöboll stå där och vänta på att solen och värmen skulle komma fram igen så att den kunde smälta bort... Gud vad jag saknar den där tiden..det var då livet lekte

God natt!

Har precis kollat på PH och ätit choklad :) Ska snart krypa ner i sängen och som vanligt kolla på "Bee movie" för att kunna somna...Får se vad som händer imorgon, måste ge matten ett försök i alla fall. Vill sova hos älskling, stackarn är sjuk (igen). Inte lätt när man har småbarn hemma som drar med sig all skit från dagis. Usch usch, får kanske åka hem till honom och ta hand om han, vi får se :)

Nu ska jag chilla lite och sen sova, sov gott på er! Hoppas att ni har haft en bättre dag än mig
PUSS


Chocolate

Nu ska jag dra med mig brorsan till affären för att köpa choklad. Måste unna mig en choklad idag känner jag, vem bryr sig om att det är måndag? :)


PUSS


If I could turn back time



Dem här två tjejerna har jag haft grymt kul med. Dem här tjejerna har alltid funnits vid min sida. Jag vill att Ni ska veta att jag alltid kommer att lyssna och finnas vid er sida, även om jag kanske inte har visat det på sista tiden. Den senaste tiden har allt varit lite jobbigt, det har hänt så många nya saker. Men jag ska bättra mig, jag ska visa att jag finns här för er - oavsett. Vi måste ta en julfika snart tjejer <3 Jag saknar er, jag tänker på alla roliga och knäppa minnen vi har tillsammans ...

Varför kan man inte spola tillbaka tiden?

Min tutte exploderar

Jag har haft sömnproblem ett tag nu, I hate it! Ända sättet för att jag ska kunna somna är att jag kollar på filmen ”Bee movie”. Inte bara en gång utan TVÅ gånger - minst. Ska det verkligen behöva gå så långt? Jag kan inte somna av tystnaden, jag blir rädd för mina egna tankar... Sen under natten så vaknar jag minst en gång varje timme.

 

Jag har ingen energi, min kropp skakar och stressar, det känns likadant som när jag har haft högt blodtryck, fast värre nu då det trycker under mitt vänstra bröst. Det känns som om min tutte ska explodera. Någon som känner igen sig?


Själv förstår jag inte vad jag skulle kunna vara stressad över, jag gör ju ingenting.. jag är hemma.. misslyckad…typ.

 

Vilket bra humör jag är på då märker jag… jag vet bara inte vad jag ska göra, det här är pain in the as och allt går åt helvete. Kan inte saker vara annorlunda..


Jag kunde inte bry mig mindre

Jag är hemma, är sjuk. Eller jag mår illa. Skiter fullständigt i praktiken nu, otrevliga loppor.

På tal om något helt annat. Julbakningen i helgen var toppen! Eller aa, själva bakningen blev ju ingen höjdare så vi drack lite vin, och lite till och lite till.. ja sen blev det som det blev haha ;)

Från bakning...


Till.. ja?





Bilder från Linns blogg



Vem tror du vinner Idol 2009?

Har precis kollat på senare avsnittet av paradise hotel, rätt person åkte ut ;) Vilket tragiskt program egentligen men ja, jag är fast!

För tillfället sitter jag här framför datorn och dricker te, tror jag  håller på att frysa ihjäl.. Var ute med syrran och hennes hund för över en timme sen och jag fryser fortfarande. Burrr..

Ska snart packa lite för att snart bege mig till Tumba och möta älskling :) Det är Idol ikväll, det får man inte missa! Vem tycker du ska vinna? Jag hejar på Erik såklart! :)



Älsklings dator har virus så vi får se hur det blir med uppdateringen i helgen. Imorgon är det julbak och förhoppningsvis julklappshandling och det ser jag fram emot!

PUSS på er, trevlig helg! :)

Tips från coachen

Den här lilla polisen på 6 år min hjälte. Han brukar agera psykolog till Oliver och mig när vi tjafsar.

 

Linus - "Om ni är dumma mot varandra när ni är här så måste ni lyssna på mig. För att göra Sofie glad Oliver så måste du pussa på henne, krama henne, säga fina saker och självklart köpa någonting. Om ni bråkar någon annanstans så får ni klara er själva..."


Rätt eller vad? hah

 

 


Ändrade planer

Hej hej nu är jag hemma igen!

Kände på mig bara för att jag skulle till skolan idag och känna mig duktig så skulle det vara stängt. Tror du inte att det är det då också? Så typiskt...
Pappa skjutsade upp mig så det var inte så farligt, hade varit värre om jag hade gått upp och sen hade det visat sig vara stängt.

Istället för att plugga så ska pappa strax köra mig till arbetsförmedligen och sedan till Layout och dekor. Det finns lite papper som ska fyllas i. Skönt att det blir klart snabbt men ändå... hatar när det blir ändrade planer när man har planerat allt så bra.

Vi får hoppas på bättre lycka nästa gång helt enkelt :)

Puss

Kan en dröm bli sann?

Godmorgon! Har haft jättemånga konstiga drömmar inatt..

Ska upp till skolan och sitta där i ca 2 timmar nu, vi hörs efter!
PUSS

Sov gott

Nu ska jag sova :) Sov gott på er! Hörs imorgon! Imorgon ska jag till Tumba, längtar !

PUSS

Soffpotatis

Idag är en sådan dag då jag inte har orkat bry mig om hur jag har ser ut utan idag har varit en sådan då jag har gått runt med morgonrock och tofflor! Hur skönt är inte det på en skala 1 till 10? Jag har inte ens orkat kolla mig själv i spegeln..

Nej, idag har jag enbart gått runt och chillat, inte ens gått ut! Imorgon blir det andra bullar då jag kommer flänga runt som en liten vante känns det som men det ser jag fram emot, måste kompensera upp den här dagen heh ;) Inte för att det är förbjudet att ha en sådan här dag utan ibland behövs det faktiskt en riktig slappisdag för att man ska orka med allt annat men variation skadar ju inte. Ena dagen behöver man chilla och inte göra ett skit medan nästa dag så vill man ha lite action. En som ska få se på action imorgon, det är Oliver det ;)..heh skämt(?) åt sido...Soffpotatis-dagar rockar!


Jag har gjort mig lite fräsch i alla fall då ja har duschat, nu ska jag föna håret för att sedan sätta på mig min vita mjuka morgonrock igen! Du och jag morgonrocken, du och jag...


PUSS


Sådana som du borde kastreras!

Jag blir så arg! Jag antar att ingen av er har missat skandalen med Tiger Woods? Vilken äcklig människa. Hur kan man? Har man ens något samvete om man gör något sånt?

Känner en sån jädra empati för Elin och familjen. Det Tiger har gjort förtjänar ingen. Usch. Och alla skrivierier...
Han har tidigare fått så mycket beröm för det han har gjort, folk har sett upp till honom, vill vara som honom - ja allt. Det här är bara et bevis på att han inte är bättre än någon annan, snarare tvärtom. Sådana som du borde kastreras och kastas i helvetet.. Jag spyr galla på dig.

Du borde gå under jorden och leka med din pinne och dina bollar där istället, själv!...bokstavligt talat.










Rätt eller fel?

Godmorgon, godmiddag, godkväll!

Idag har jag enbart pluggat matte, från klockan 10 till nu. Duktiga jag! :)

Imorgon är det fredag, ska bli så skönt! Inte för att jag har gjort så mycket denna vecka men ändå. Jag känner mig bättre nu i alla fall och i helgen så händer det grejer :)



Ska dels julbaka med Pernilla, Krippe, Oliver och alla andra :) Personligen är jag är ingen höjdare på att baka även om det finns recept(!) hah, förutom kladdkaka såklart men det räknas inte! Men hur som helst så ska det bli väldigt trevligt tycker jag!

Nu ska jag kolla lite mail för att sedan fortsätta plugga.. blööö!

Imorgon ska jag gå upp till skolan och få lite hjälp för att sedan skriva på lite papper inför praktiken. Tror du inte min handläggare på arbetsförmedlingen avbryter min praktik på grund av att jag är sjuk?! Nya startdatumet blir nästa måndag istället.. Egentligen gör det inte så mycket då jag ändå ska dit nästa vecka men anledning till varför han vill ändra startdatum är för att dem inte vill betala ersättning för dem dagarna jag har varit sjuk. Om man har praktik och blir sjuk så har man lika villkor som en som har ett riktigt jobb när det gäller sjukersättningen. Första dagen är en karensdag som det kallas och sen får man 80 % av lönen.. ja ni fattar.

Men eftersom jag blev sjuk i början av praktiken så väljer han att avbryta och sätta ett nytt startdatum.. det är som om den här veckan inte ens har existerat och därför får jag ingen ersättning. Strange! Förstår dem på ett sätt men ändå inte. Vad tycker ni, rätt eller fel? Ska det verkligen ha någon betydelse när man blir sjuk?


Nej nu ska jag kolla mailen och sen fortsätta plugga! Uppar ikväll :)
PUSS

Vår nya leksak har kommit

Nu kom precis vår bil som vi får i julklapp :) Welcome to G-town! Vi kommer göra många fina turer du och jag Bettan! Från Uppsalabo till Gnestabo, inte illa!

Man kan tro att det är en Volvo men jag kallar den för den "Vita springaren" eller, vita brummaren? Same shit..

Var rädd om dem du har

Jag bara måste lägga in den här låten. Jag älskar den, den gör mig tårögd och får mig att tänka på alla som står mig nära, och även på dem som har försvunnit till andra sidan..Var rädd om dem du har...


Nya friska tag

Har försökt fixa min design på bloggen men det har inte gått så bra, kom i princip ingen vart men jag ska försöka leta upp någon som kan göra en snygg header åt mig. Men först kanske man ska ta lite snygga pics? ;)

Dock har det inte blivit något pluggande, fy på mig! Har dåligt samvete faktiskt eftersom jag vet att jag så gärna vill bli klar med skiten. Men nu ska jag inte trycka ner mig själv, det kommer en ny dag imorgon - inte sant? Då kan jag ta nya och friska tag!

Men något bra som jag har gjort idag i alla fall är att jag har uppat relativt mycket här på bloggen. Hurra för mig!

Hoppas att ni gillar det lika mycker jag hah

PUSS

Choklad passar till allt

Sitter och äter choklad (innan maten?), ska strax gå ner för att laga lite mat.

Man kan säga att chokladen är som en förrätt, passar till allt, oavsett vad du har tänkt ha som varmrätt! Det gör ingenting om det är choklad till efterrätt heller, eller varför inte till hela trerättersmiddagen? Skulle inte göra mig någonting, inte alls. Snarare tvärtom! Jag kan inte få nog av choklad! Nej choklad passar verkligen till allt, spelar ingen roll vilken tid på dygnet eller till vad!.. I alla fall om du frågar mig.. chokladkännare som man är..




Vem kommer han att välja?

Hej igen på er!

Nu är jag hemma igen *host och snörvel* Jag hatar att vara snorig!

Kom hem för ett tag sen, gick dels och pratade med min handläggare och han tyckte att jag skulle avbryta praktiken men jag vet att jag är på benen igen på fredag! Men vi får se.. blööö på att vara sjuk!


Sprang även in på H&M medan jag väntade på tåget i Södertälje, jag har hittat ett par skor som jag ska önska mig i julklapp..hihi jag och skor alltså.. Först var det ett par på Dinsko men nu är det H&M skorna som gäller, ME LIKE! haha, vi får se om tomten är snäll..


Ska sätta mig ner och skriva några mail nu och sen vila lite. Imorgon måste jag plugga även om jag inte orkar..blöö


PUSS :)

Juste! Ni får inte missa bonde söker fru ikväll, Roger ska tydligen välja idag ;) lilla söta Roger, vem kommer han att välja tror du?

Äkta julkänsla


Het som solen

Tjaa!

Jag är så varm att man skulle kunna steka ägg på mig, not good! Idag är det onsdag, jag har varit sjuk alldeles för länge :/

Ska ringa SL och kolla om dem möjligtvis har hittat ett par vantar, stackars älskling glömde sina fina skinnhandskar på bussen igår när han var påväg hem från jobbet. Inte så bra då det är nu det börjar bli kallt ute..

Men jag ska i alla fall ringa nu, håll tummarna!


Ska åka hem senare idag, måste bara vila lite först så att jag orkar åka den låånga resan

PUSS på er!

Inte min dag idag..

Sitter och dricker te framför datorn hemma hos Oliver, snart kommer alla andra hem.

Allt är verkligen emot än när man är sjuk och har en dålig dag. Jag känner mig jätteduktig som bladar ihop tidningen med all reklam, sen ska jag lägga in hälften i förrådet, tror du inte att jag tappar en hel bunt mitt på marken?Jag blir så arg, nu måste jag sitta och göra om skiten.. men jaja, det får vänta för jag orkar inte göra det just nu.

Mötte Krippe och Pernilla när jag delade ut tidningarna här i området, dem hade handlat julklappar, spännande!

Nej nu ska jag byta om till myskläder och sen sätta mig framför TVn för att dricka upp mitt te.


Hoppas att er dag har varit bättre än min!


Snart bär det av

Har precis gjort i ordning mig, ska snart gå till tåget. Usch jag ser inte fram emot det, vill hellre ligga kvar i sängen och kolla på en film.


Jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart, längtar faktiskt att gå tillbaka till jobbet, jag kommer nog att trivas där jättebra! :)

Jaja, ska nog börja gå till tåget nu så att det inte blir allt för jobbigt.

Hoppas att ni mår bra, PUSS

Godmorgon!

Jag är fortfarande sjuk :( Känner mig skitskabbig!

Idag är sista dagen som jag ska dela ut tidningar men jag är sjuk, jag vet inte riktigt hur jag ska göra..


Annars ska jag inte göra ett skit idag, bara ta det lugnt, kanske plugga matte? Vill hem till älskling i alla fall.. han måste ju ta hand om mig nu när jag är sjuk, buhu..


Uppar senare!
PUSS på er!

2 ½ män

Ska sätta mig framför TVn nu och kolla på den klockrena serien 2 ½ män, sen blir det Paradise Hotel och sen hopp ner i säng! Hoppas att jag känner mig bättre imorgon, pallar inte vara sjuk :(


PUSS på er och godnatt, hoppas att ni mår bra!

Hiss!

För er som känner att design och HTML-koder inte riktigt är er grej, gå in på den här bloggen. Bra och enkla förklaringar, finns även bra videoklipp! Good shit helt enkelt ;)

All I want for christmas is you


Tips?




Vad ska man önska sig i julklapp egentligen? I år så kommer jag och syrran förhoppningsvis få en bil, ingenting är spikat än men man kan alltid hoppas! Men vad ska man önska sig i övrigt då? Ni vet - småsaker som alltid är bra att ha?

Men som sagt, vad ska man önska sig? Tips?



En sak som jag kan komma på nu är en vågtång. Jag tycker verkligen att det är supersnyggt med vågigt hår, en sådan står längst upp på min önskelista helt klart! Testade Pernillas vågtång som hon har och det blev supersnyggt! Snälla tomten ge mig..

Annars när jag vill ha mer volym på mitt hår så brukar jag sova med flätor, men det är inte riktigt samma sak. Vi får se, jag får hoppas på det bästa ;)

Jag vet i alla fall redan vad jag ska köpa till alla andra i julklapp så det känns bra, måste bara hitta en lucka och springa och köpa allt :)



Hur som helst, tacksam för alla tips! :)

PUSS på er!



Som handen i handsken

Hej allihopa!

Min första jobbdag idag på Layout och dekor och jag är SJUK! Så himla typiskt.. jag har gått hemma i flera månader nu och sen när jag ska börja jobba så blir man sjuk. Turen är inte på min sida!

Var i alla fall där i 2 timmar innan jag kände att jag inte skulle klara av mer så jag fick gå hem. Jag trivdes i varje fall jättebra där :) Dem verkar väldigt trevliga och arbetsuppgifterna verkar roliga (än så länge) heh, hoppas att tiden går fort när man jobbar och att man trivs som fisken i vattnet, eller handen i handsken som man brukar säga.. eller aah, att man trivs helt enkelt!


Gick som sagt hem, deckade i sängen på direkten och vaknade upp ca 5 timmar senare och här är jag nu! Jag känner mig fortfarande piss så jag ska fortsätta ta det lugnt... kanske övertala lillebror att gå och köpa en choklad till stackars mig som är sjuk?.. usch vad synd det är om mig! stackars Sofie..


Hoppas att jag är på benen snart, vill ut och jobba!

PUSS på er! *host och snörvel*

To die for..




Tomten jag har varit snäll i år..

En ny Sofie

Tjaa!

Vet att jag inte har bloggat på hela helgen men Internet har inte fungerat riktigt som det ska hemma hos Oliver. Men vaf'n, bättre sent än aldrig eller hur? Heh..Just nu är jag hemma, har varit i Tumba som sagt hela helgen, vi har mest tagit det lugnt :)
Oliver och jag såg filmen Bruno (hur gör man ett tyskt U?) nu i helgen, haha sjuk film. Någon av er som har sett den?

Imorgon ska jag börja jobba, känns både bra och jobbigt. I början kommer det att vara ovant att jobba heltid men jag får ju in pengar så det är ett stort plus ;) sen verkar dem som jobbar där vara supertrevliga!

Förresten, har ju fixat håret.. dock tycker jag att det är lite långt men jag vet inte.. vi får se om jag klipper av det lite eller låter det vara såhär :)


Inte världens bästa kamera men ändå.. kanske ska passa på och önska mig en ny i julklapp?


PUSS på er!





BIG fail

Godmorgon allihopa! Någon som är vaken? höh

Har inte sovit så bra inatt men det får jag ta igen ikväll istället! Man måste tänka positivt ;)

Om 2 timmar ska jag åka härifrån, ska som sagt till stan med Pernilla (igen) :) Sen ska vi hem till henne och fixa håret och sen ska jag till Oliver lite senare som ligger hemma och är sjuk. När vi är klara kanske ni får se en bild, dock lovar jag inget heh

Ska egentligen till kuratorn idag men jag känner tyvärr att jag inte riktigt har tid idag.. och nästa vecka börjar praktiken..vi får se hur det blir med allt.


Aja, nu ska jag städa lite för att sen göra i ordning mig, får INTE glömma bort att posta en sak påväg till tåget.. skulle inte förvåna mig om jag gör det ändå..Sen får jag inte glömma pengarna som jag gjorde när vi skulle ut på krogen, BIG FAIL

Ha en bra daq, PUSS

Som när man var liten

Nej nu har jag suttit framför datorn alldeles för länge.. ska förlänga håret imorgon. Spännande! Är lite nervös, vill att det ska bli snyggt ju! Ska gå och lägga mig nu hade jag tänkt, det har nog gått lite för långt känner jag då jag våldgästar både Pernilla och Cissi på msn för att jag är så upphetsad inför imorgon haha..Skärpning Sofie!! *Örfil*..

Cissi - Känns det som när man var liten, dagen före jul?
Jag - OM det gör!

Nej nu ska jag sova, eller i alla fall försöka..
pinsam jag är, haha

SOV GOTT PÅ ER,
PUSS

Kan det bli bättre

Sitter och äter chokladpudding, kan det bli bättre?... Jo kanske, men ändå - det duger för stunden ;)

MÅSTE

Jag har nojja, jag bara måste! Jag måste måste måste ha det här! MÅSTE med stora bokstäver till och med.. Damp(?)

Aja, puss hej!
Punkt.


Stan

Halloj!

Kom hem för ett tag sen från stan, har varit där inne med Pernilla. Jättetrevligt :) Funderade på om jag skulle köpa lite julklappar men det blev inte av, krävs lite planering innan ;)

Pernilla följde även med då jag skulle dela ut tidningar, riktigt mysigt väder att gå ut och gå i :) Soligt och lite kyligt!

Älskling är sorgligt nog sjuk, stackarn. Får åka hem till honom imorgon och ta hand om han <3

Idag ska jag inte göra så mycket mer, ska försöka plugga lite matte men vi får se hur det blir med det..

Haft en heldag med Pernilla i alla fall och det känns bra, fler sådana dagar är ett måste!


PUSS på er


Lyckat SL...

Är hemma igen! på en och en halv timme så kom jag inte längre än någon km. Tog tåget härifrån halv 1(!) Han åka i 2 minuter och sen så stod vi stilla. Fel på bromsarna eller nånting som resulterade till att vi satt fast på spåret över en timme. Efter att ha försökt laga det i över en timme var dem tvugna att evakuera tåget. Tåget stod på mitten spåret vilket resulterade till att dem var tvugna att stänga av ett till spår så att vi kunde gå av. Stackars alla gamlingar, det var ju brant, inte världens lättaste att ta sig ner till marken :S

Lyckades få tag på pappa så han kom och hämtade mig och nu sitter jag här! Dela bilen blev full med människor, palla gå hela den där vägen :S.. Vad ska man säga, typiskt SL även om dem inte kunde veta att detta skulle hända. Skulle ha varit i Tumba för länge sen...

Ska nog vänta här hemma ett tag, antar att dem sätter in ersättningsbussar men när vet ju inte.. Vi får se..vilken dag..


Bättre lycka nästa gång!
PUSS

Great

Halloj! Är hemme igen, det gick jättebra :) Ska börja praktisera där nästa vecka på måndag och 3 månader framåt :) Ska bli spännande!

Sitter här och skickar iväg lite mail, om en timme ungefär ska jag åka till Tumba och träffa Pernilla!


Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom vilken toppendag det här är!
PUSS

Möte

Godmorgon :)

Har precis käkat frulle, ska snart göra i ordning mig för att dra på ett möte. Vi får se hur det går :) Vad ska man ha på sig?!

Vad ska ni göra idag? Själv ska jag åka till Tumba efter det här mötet och dela ut tidningar med Pernilla, ska bli kul :) Hoppas bara att det slutar regna snart..

Ni vet mobilen som jag tävlar om? Tävlar om den på en annan blogg också, vi får se hur det går. Större chans nu i alla fall höh

Nu måste jag klä på mig och sminka mig osv osv osv.

Vi hörs! Ha en toppendag i det här vackra *host* vädret
PUSS

RSS 2.0