Vart brinner det?

Lillebrorsan kom hem från skolan och hade med sig en brandmansutrustning, kul tänkte jag och krävde att han skulle sätta på sig hela utrustningen så att vi fick se den på. Sen måste man ju självklart ha lite bildbevis på hjälten själv..


Den snygga kvinnan i nöd är jag. Vad sägs om mitt rollspel? Brorsan ser iaf väldigt stolt ut, sådär lagom stolt som en katt känner sig när den har släpat hem någonting för att visa matte."Kolla vad jag hittade"

- Jag? Träna?

Jag har precis tränat, om ni är förvånade - tänk då mig !!! Under mina 18 år så har jag inte tränat NÅGONTING! (Om man nu bortser från gymnastiken som i stort sätt ALLA gick på när man var apliten).

Hur som helst, har precis kört lite spinning i vårt badrum här hemma. Gick helt okej om jag får säga det själv, med musik på högsta volym så tror jag faktiskt att jag klarar allt hehe.

Men hur kommer det sig egentligen att JAG (Sofie Linnea Holm) helt plötsligt fick för sig att träna? Om man säger såhär, jag gillar att röra på mig även fast ingen tror på det. Jag har alltid velat börja träna med aldrig riktigt vetat hur. Härom veckan gick jag på ett spinning pass på tumba träningscenter, Olivers kära mor ordnade det åt mig. Passet var jätteroligt och jag har förstått att om jag ska träna så är det bästa sättet för mig att träna på är i grupp och inte själv. Om jag känner mig rätt så tror jag att jag inte skulle få ut lika mycket om jag tränade för mig själv då jag tror att man lätt (i alla fall jag) lägger av så fort det blir minsta jobbigt. Och så ska det ju inte vara, då är det ju lixom ingen idé med allt.

Ye ye, ska fortsätta med mitt lilla pass nu och träna lite mage och rumpa. Vi får hoppas att min träning fortsätter, eller rättare sagt - den SKA fortsätta. PUNKT


Bye bye / träningsnarkomanen
En bra sida

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=13343

090815 - Avskedsmiddag & utgång

Pernilla, Krippe och Jocke flyttar snart och därför passade vi på att ha en avskedsmiddag för våra kära vänner hemma hos Jonas igår. Vi grillade och hade det trevligt. Efter att ha varit där i några timmar bestämde vi oss för att dra in till stan och kolla lite på The voice för att sedan dra vidare till Royal Garden.

The voice var helt okej, vädret gjorde det inte bättre om man säger så men Royal Garden var ju bara för mkt! 160 spänn i inträde (!) som vi förviso inte behövde betala men när vi väl var där inne hade dem i stort sätt ingenting annat än öl att erbjuda, vilket sög då inte alla i sällskapet dricker det. Vi sket som sagt i det hela och drog istället till underbara toxic. Inte bästa placeet men jag hade iaf en trevlig kväll tillsammans med alla- bättre sista kväll kunde det egentligen inte bli! (Om man bortser från hemfärden vill säga)

Kvällen var hur som helst underbar, kommer att sakna alla! Oliver och jag får ta en roadtrip till alla sen när han har tagit körkort. Jönköping, Linköping & Borlänge - here we come! Men innan vi ses igen - lycka till sötnosar, ni är bäst! <3


Alltid lika glada och knäppa                        

dickhead


"Ingenting är omöjligt"

Medan alla andra prövar sina vingar så sitter jag fast i en liten håla.

Vad jag vill, det finns inte ens på världskartan - inte för stunden iaf men det är verkligen det som jag drömmer om.

Bitterf'ttan

Varför jag börjar blogga, eller blogga och blogga... Varför jag börjar skriva här är för att jag själv vill kunna gå tillbaka och se vad jag egentligen har haft för mig. Många anser att jag är rätt arg av mig, stämmer verkligen det? Jag har hur som helst en annan synvinkel om den saken men kanske gör den här sidan/bloggen att man får ett ärligt svar på den frågan(?).. det återstår att se.

Kommer iaf att skriva om allt möjligt, man kan nog kalla det för att ord bajsa (vilket jag är väldigt bra på). Hur som helst - vi får se hur det här urartar sig.

/Bitterf'ittan ;)

Äpplet faller inte långt ifrån trädet


Jaha, nu har även jag börjat med det så kallade "bloggadet", ska man skratta eller gråta?


RSS 2.0