Jag tar mitt pick och pack och drar

Jag flyttar! Jag nästan kräks när jag ser min design här på bloggen och jag har verkligen ingen ork att fixa den. Ni hitter mig istället här. Spännande va? :) häng mää! Vi syns på andra sidan

PUSS



http://finest.se/sofielinnea



I´m in love

Jag sitter vid Jonas dator, jag är kär. Alltså, inte i Jonas utan i datorn. Jag måste skaffa en laptop!

Oliver och Jonas har suttit och kollat på hockey, alltid lika kul.. nooot

I helgen är det utgång, jag längtar redan tjejer!!!


Nej nu är det mer hockey, jippi
PUSS


Vårväder

Nu ska jag gå ut på en promenad med Pernilla i det fina vårvädret! Kanske blir lite fina bilder också men det återstår att se :)

PUSS



Måndag

Godmorgon! Oliver stack precis till jobbet och här sitter jag uppe med tuppen - igen!

Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, kanske gå och simma? Om det blir lite varmare ute så kanske jag sätter mig ute och fikar :) Mys!

PUSS



Uppe med tuppen

Godmorgon, kolla vem som är uppe!

Jag kunde inte sova längre så jag ska sätta mig och kolla på bröllopsfotgrafen! Någon som vet om den är bra?

Hörs senare
PUSS



Lika som bär

Sitter i G-town. Är hungrig så vi ska snart laga käk jag och lillasyster. Sen ska jag iväg till Tumba. Händer det något kul i helgen?

PUSS



En del säger att vi är lika?

Baka en kaka

Fikan på jobbet var trevligt. När jag kom till Oliver igen bakade jag en kladdkaka - utan ägg. Den blev misslyckad men ändå god. Den får 3 poäng.

Vi ska snart käka. Det blir lax! Efter det ska jag åka till G-town för imorgon blir det prov
PUSS



Sjuklingar

Har precis varit på vårdcentralen med Oliver, stackarn har hög feber.

Ska strax åka in till jobbet för att fika. Imorgon ska jag skriva nationellt prov, woho!


Ska ta hand om min pojke nu,
PUSS



Come on

Är hemma denna vecka, är sjukskriven fram till nästa måndag. Ska försöka klämma in bloggandet så att det blir fler inlägg än tidigare. 1 är bättre än inget, right? :)

PUSS


Bryta isen

Jag känner att jag har lagt bloggandet lite på is ett tag men nu börjar isarna smälta och då kanske det är lagom att börja blogga ordentligt igen?



Bästaste bäste vän

Oliver kom precis hem, blev väldigt förvånad när jag hörde att någon satt nyckeln i låset men sen blir jag såklart väldigt glad när jag såg att det var min underbara pojkvän!

Vi ska åka och slänga lite sopor nu och sen ska vi nog laga lite käk :) Vid 7 tiden kommer Jonas och Linn förbi vilket ska bli trevligt :)

Tidigare idag var jag på promenad med min allra bästa vän Pernilla. Mitt humör blev 100 gånger så bättre när jag träffade henne. Man glömmer bort allt jobbigt och bara pratar om roliga och mysiga saker :) Vi satt även ute på trappan med en filt och drack te ute i solen, mysfaktor 100! Jag älskar dig tjejen!


Händelserik dag, me love!
PUSS



Nakna husan

Går i stort sätt naken runt här i det stora huset. Idag slår jag på stort och har slängt in aaallt i tvättmaskinen. Oliver blir nog glad om jag går runt såhär när han kommer hem

Idag ska jag bara ta det lugnt, fixa grejer här hemma som behövs fixas och sen plugga lite. Imorgon blir det kuratorn igen, känns skönt!

PUSS


What I got to do to be heard

Kom precis in efter att ha suttit ute på trappan med en stor kopp te i över en timme. Satt och lyssnade på lugna och bara tänkte...rätt skönt.


Ut i värmen

Ska sätta mig ute ett tag nu och låta solen värma mig. Det kanske får mig att må bättre.. det kanske är ett bra sätt att hitta ro och kunna tänka

Jag har inga pengar på mobilen så om ni vill något så får ni ringa :)

Ciao!


Before - After



Host...


Ligger felet hos mig?



Härligt

3-2 till djurgården i förlängning, härligt! Övrigt en mycket tråkig match men ja - bättre än inget :) Gud vad sportintresserad jag låter nu, inte alls likt mig *bitchslapar mig själv*..skärpning nu Sofie!!

Ska sussa nu!
PUSS



Boys boys boys

Huligan



Klar för match, heja Djurgården!


Nystart

Har precis tagit en kalldusch, känner mig mycket piggare och fräschare nu. Ska ner till C en snabbis!
PUSS








Suck

Suck. Jag blir hemma idag med.. såg verkligen fram emot att jobba idag faktiskt. Ikväll ska vi på ishockey, vet inte om jag orkar men det är mååånga timmar kvar och biljetten är redan betald.

Nu ska jag försöka äta, hoppas att ni har fått en bättre start på veckan än mig
PUSS



10 kg lättare och en ny LCD

Känner mig fan smalare efter simningen, om det fortsätter såhär så kommer jag gå ner till 40 kg som planerat. host..

Efter simningen drog vi till Olivers mamma och fikade. Sen åkte vi tre till IKEA och handlade saker till sovrummet. Blev en schysst samsung LCD TV från OnOff, matta och en fotölj. Självklart började jag med att skruva ihop hela fotöljen åt fel håll så Oliver fick ta över och börja om från början. Sååå typiskt. Men nu är i alla fall rummet hur snyggt som helst!


Nu ska vi langa dusch och sen blir det invigning av det nya rummet! Imorgon är det måndag för dem som inte visste.. ny vecka och nya tag!
PUSS





Simma lungt

Ska iväg och simma nu hade jag tänkt. Den blir det att handla mat för veckan och sen kaaanske hitta någon snygg tröja.

Vi hörs!
PUSS



måste måste måste


.

Jag hatar allt och alla...



Lördag

Godmorgon! Vaknade för en kvart sen då Oliver väckte mig.. han hade varit och spelar match och när han kom hem hittade han mig fortfarande i sängen heh

Nu har vi precis duschat, ska ner och käka frulle/lunch nu :)
PUSS



Vote!


Tragiskt att man ser ut som 14 när när man ska fylla 20 det här året haha. Bilden är varken tagen igår, i förrigår eller för 3 år sedan utan Idag! sorgligt...

Förresten, min blogg är med när man ska rösta fram veckans blogg. Aldrig gjort något sånt så det är lite kul att man är med. Sen är ju ni självklart så gulliga att ni röstar på mig inte sant? höh.. min slogan är självklart: "Vote for me and you vote for peace".. typ.

Nu ska jag ner och hänga tvätt!
PUSS




Fredag

Vilken helvetesnatt det har varit.. orkar inte gå in på några detaljer..

Blir inget jobb för min del idag heller så jag ska passa på att åka till G-town och hämta hit lite saker som jag behöver. Önska mig lycka till.. hjälp mig gärna över gatan om ni ser mig!

PUSS



Godmorgon!

Jag blir hemma idag med vilket känns rätt trist men jag känner att jag verkligen behöver vila ordentligt för att min rygg ska bli bra. Kanske drar och simmar i helgen, vad tror ni om det?

Nu blir det frulle
PUSS



Söt pojkvän

Har pecis käkat spaghetti och köttfärsås. Nu är det dags för massage!

Söta Oliver har köpt semlor till oss som vi ska mumsa i oss snart! Men som sagt, föörst massage (;
PUSS



Ta hand om dig själv

Idag har jag bara tagit det lugnt. Gick en lång promenad i en lååångsam takt tillsammans med Pernilla, mysigt men kallt :) Sen kom jag hem och åt en choklad och kollade på stepfather med Carro.. psykad film! Det känns bra att jag bara har vilat idag, ska tigga lite massage ikväll så får vi hoppas på att min rygg blir bättre snart :)

Oliver kommer hem snart så jag hade tänkt börja lite med matten nu :)

Söta alla är som kommenterar, jättekul :)
Ha det bäst! PUSS





Tips från coachen?

Idag måste jag tyvärr stanna hemma, natten var hemsk då jag knappt kunde sova på grund av min onda rygg.

Jag vet inte vad som är bäst, ska jag gå ut och röra på mig idag eller ska man bara ligga inne och vila? Om jag går ut är det risk att jag halkar.. heh jag förstår varför gamla tycker att det är jobbigt när vintern kommer.. Nu är det panschisarna och jag som hänger!

Jag kanske ska börja spela bridge?




Nej, nu är det dags för frulle, PUSS!




Effektiv tid

Det är fullt hus här, Carros kompis Gabbi fyller 18 idag. Grattis! :)
Oliver sitter där nere och kollar på ishockey. Nästa vecka på måndag ska Oliver, Jonas och jag till hovet och kolla! :)

Medan Oliver kollar på hockey så har jag passat på att plugga matte, jag kan ändå inte röra mig så jag passade helt enkelt på när man ändå måste sitta still, tant som man har blivit..
Oliver serverade mig chokladpudding så jag var mer än nöjd (;

Nu ska jag halta in i duschen.. hoppas att ni haft en mer gående dag än vad jag har haft.. vi får se om jag kommer upp imorgon :)
GODNATT
PUSS



Emergency

Någon som har en rullstol? Har så ont i ryggen att jag knappt kan gå.. och alvedonen är slut här på jobbet.. 1 timme kvar..

H J Ä L P



Vad går du på egentligen
















Nu har jag proppat i mig alvedon, dags för en ny arbetsdag!
PUSS




19 snart 90

GODMORGON! Solen skinner och det gör jag med för den delen :) Underbara sol!!! Vår kom nu tihi

Ska gå ner och göra en riktig brakfrukost åt mig själv tror jag :) Det behöver jag för både ryggen och magen krampar :/ Fattar inte vad som är felet? Man får bita ihop helt enkelt och gå runt som en gammal kärring (;


Den här fina vagnen brukar jag springa runt med på stureplan när jag ska till posten. Väldigt passande att jag går som en gammal tant för tillfället :) Men jag måste erkänna att den är huuuur bekväm som helst att gå runt med, tror jag ska önska mig en egen när jag fyller år.. om typ 50 år vill säga :)

HARE GÖTT!
PUSS



Natti

Jag är supertrött, ska hoppa in i duschen nu!
Simma lugnt!

Förresten, nytt besöksrekord igen, ni är bäst!!!
GODNATT, PUSS



Rykten...

Kom precis hem från en mysig middag på Taco bar med min kära pojkvän :) Jag är proppmätt känner jag men jag fick precis höra ett rykte om att det ligger chokladglass nere i frysen...Kan man motstå? Svar: I don´t think soooo!

Ska springa ner nu och ta lite glass! Ska lägga mig ner i soffan så att Oliver kan massera mig för jag har asont i ryggen (kört för mycket doggystyle)

Ha en fortsatt bra måndagskväll!
PUSS



18 månader


Idag har du och jag varit Vi i 18 månader, du gör mig otroligt lycklig.. jag har ingen annan än dig men det gör inget. Bara du finns vid min sida är jag glad :)

Ikväll efter jobbet ska vi mötas upp innei  stan och äta något gott :) Myspys!

Jag älskar dig Oliver Marcus Edström



RSS 2.0