Chokladpudding

Sitter ensam hemma hos Oliver medan han är och spelar match, väntar på att han ska komma hem för då ska vi äta chokladpudding - en av mina favvisar.. såklart

Imorgon är det en ny vecka, spännande!
PUSS


Godmorgon!

Solen skinner woho!

Gårdagen var väldigt rolig tycker jag. Inspelningen gick kanon, eller ja - en del vurpor blev det väl hah men jag är nyfiken på resultatet. Det bjöds även på vin och det kan man ju inte tacka nej till

Nu ska Ollibolli ha datorn så jag skriver mer sen
PUSS



Inspelning

Hallå!

Sitter hemma hos Krippe just nu, snart ska vi basta och spela in bastubadarna 2!

Idag känner jag att jag har tjockat mig mig ordentligt, chips, läsk, tacos och semla men vad ska man göra? Man lever bara en gång, right?

Nej, nu rullar kameran! Ha en bra kväll,
PUSS hej


Dagens planer

Godmorgon! Vi ska snart gå ner för att göra frulle, sen om några timmar ska vi åka hem till Olivers mamma och fika. På kvällen ska vi antagligen basta hemma hos Krippe. En toppen lördag helt enkelt!

PUSS


Dags för med fredagsmys

Fredagsmyset på kontoret var ytters mysigt, tända ljus, chips, godis och vin - kan det bli bättre? När man väl var lite rund om fötterna  var man tvungen att springa till tuben. Kaos i trafiken som vanligt såhär års. Oliver hämtade upp mig i Tumba och sen stack vi för att handla middag, idag stod det chicken tikka masala på menyn, supergott!

För tillfället kollar vi på Let's dance och snart kommer Krippe och Pernilla över. Missa inte Solsidan som har premiär ikväll!

Ha en trevlig kväll, det ska i alla fall jag ha (;
PUSS


Fredagsmys

Nu är alla inbjudningar utskickade, allt fler berkäftelser börjar komma in, hur najs som helst!
Snart  är det fredagsmys här på kontoret, efter det blir det till att åka och handla mat för kvällen. Chicken tikka masala skulle inte sitta helt fel.

Nästa vecka på tisdag ska vi tjecka in Sturecompaniets lokaler

Ha en underbar fredag!
PUSS


Instängd

Godmorgon! Eller ja, vad man nu ska säga :)

Det fortsätter att snöa ute, frågan är om man kommer kunna komma till jobbet idag med tanke på alla bussar etc. Om man nu kommer till jobbet så blir frågan istället, kommer jag hem?

Nej nu ska jag inte tänka på det, skulle egentligen vara rätt skönt att stanna hemma idag och mysa med pojkvännen.


Nu ska jag fixa i ordning mig, lycka till ute i snökaoset!
PUSS


Besöksrekord

Men woho! Grattis till lilla mig för besöksrekordet, fan vad kul! Forsätt lyssna på vad jag har att säga så tror jag att det här kan bli jäkligt bra ;) Kul att ni läser, keep going dudes!

Jag har precis borstat tänderna och sminkat av mig. Det känns som torsdag idag, fråga mig inte varför men jag antar att det är för att jag vill ha helg. Ååh underbara helg kom nu.

Nu ska vi sussa, imorgon ska jag hem till G-town. Oliver och Will Ferrell kör varannan vecka
Godnatt på er, vi syns imorgon
PUSS

Lillördag

Nu är jag hemma, lite senare än vanligt med tanke på snökaoset som är utanför!

Jobbdagen har gått kanon som vanligt, vet inte riktigt vad jag ska uppa om på den fronten förutom att allt är awsome. 8 februari kör vi som sagt!


Ikväll blir det bara till att chilla framför TVn och vänta på att Oliver ska komma hem. Matteboken kanske får bli öppnad ikväll men ingenting är bestämt, vi får ta det som det kommer - det är en ny dag imorgon med nya möjligheter heh

Förresten, vart är alla? Har inte sett Jardemyr och er andra på evigheter känns det som. Vi får styra något i helgen right?
PUSS



Succé

Sitter på kontoret, ska fixa klart med gästlistan hade jag tänkt :) Sen blir det upp med folk på gästlistan! Det här kommer att bli succé ska du se

Vi hörs när jag är hemma
PUSS


Vinnaren

Kollade precis klart på Paradise Hotel. Jag är äcklad. Lösaktighet eller vad man ska kalla det spyr jag av. Någon som fattar vem/vilka jag pratar om? Nej fy, nog pratat om det. Paradise Hotel är absolut iiiinte vinklat heller för den delen... Jag önskar nästan att Pontus vinner, jag menar - hur klockrent hade inte det varit på en skala från 1 till 10? hah


Men shit the same, nu har det handlat för mycket om Paradise Hotel i detta inlägg. Nu ska jag langa dusch med älskling och sen är det ner i sänghalmen som gäller.
Imorgon blir det en ny spännande dag. Vi syns då!
PUSS


Snälla rara underbara

Kom hem för ett tag sen, ska börja med maten så fort Oliver ringer och berättar hur ugnen fungerar hah.
Har försökt ringa från hemtelefonen men det går inte, sjukt störande! men heey, what to do?

Som vanligt är jag sjukt sugen på choklad. (om en snäll och söt pojkvän läser det här så kanske en chokladkaka får följa med dig hem till din kära flickvän?) Igår åt jag ett helt chokladpuddingspaket själv, Oliver var upptagen med annat. "vilken osis" eller hur? (:

Träffade en gammal klasskompis på tuben idag, alltid kul och prata om vad som händer i ens liv just nu :) Nästa vecka blir det även middag på Birger King med min Cissi, längtar!



Jag saknar dig..


Vi hörs!
PUSS




Två blir till tre

Besökarna bara ökar och ökar, är det inte dags med ett nytt besöksrekod snart eller vad säger ni? heh

Nej nu ska jag, Will ferrell och Oliver sussa men för tillfället står Oliver inne i dushen. Imorgon ser schemat ut som vanligt och senare i veckan ska även inbjudningarna ut. Spännande!

Godnatt på er, keep reading!
PUSS



Det regnar köttbullar

Hallon!
Kom precis hem från jobbet, det gick stålande som vanligt! Längtar tills jag får ta hand om osa listan får då kommer det hända grejer (;

Ska strax laga lite käk, meatballs I think? (därav rubriken) Men först ska jag sitta här ett tag för att sedan kolla på halv 8 hos mig. Hah jag känner mig som en nörd som har börjat följa det men vad ska man göra? Sen måste jag självklart nörda mig framför Paradise Hotel också, vad annars liksom?

Vi hörs senare!
PUSS

Forskning

Jag borde egentligen packa men som vanligt gör jag tusen andra saker på datorn. Har inte kunnat släppa det där med Anne Ahl (an-al) ..hahah släppa? Host, hur som helst, var tvungen att kolla upp om någon stackare möjligtvis heter Anne Ahl eller Ann Ahl som man även kan stava det och det fanns det! Hah stackarn... Om jag skulle sitta i ett väntrum och Ann Ahl blev uppropad så vet jag inte riktigt vad jag skulle göra.

Jaja, nog om den stackarn. Ni måste tycka att jag är astråkig men heey, somliga är lättroade
Nu måste jag verkligen börja packa. Vi syns i sänghalmen!
PUSS



Pudding, eller löspudding?

Anal

Var i skäris tidigare idag, hittade två snygga toppar på rean, perfekt! Inte för att jag har så mycket pengar men vafan..man får tänka positivt eftersom jag tjänade minst 200 på skiten! (;

Kollade precis klart på "midsommar med Göran" Hahaha, Anne Ahl.. vad blir det om man ska uttala det? Jo anal haha.. tyckte det var skit roligt! Ni som har sett filmen hajjar..

Ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt, ikväll ska jag till Tumba och möta Oliver som jag inte har sett på  hela helgen, längtar!

Hoppas att ni har haft en bra helg!
PUSS

Tur i oturen?



Hallå! Var i Tumba för ett tag och för att leta efter en klänning som jag såg igår då jag skulle gå till tåget. Otur som jag har så fanns den inte kvar :/ Kanske lika bra om man tänker efter..men ändå, den var superbillig...jaja, ska inte grina över en klänning hah

 


Sitter odh fyller i lite papper som ska skickas iväg under helgen. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på en film. Såg förresten filmen 2012 igår, den sög? Brukar inte tycka om att sitta och kolla på en sådan film helt själv då jag är en liten fegis hah.. men hur som helst så vågade jag det med tanke på att det inte var trovärdig någonstans enligt mig då det var massor av effekter i stort sätt heeeeela tiden, och då menar jag verkligen heeeeeela tiden.

Hela världen rasar, huvudpersonen åker som en galning genom staden för att överleva medan bilar och hus på sidorna rasar ner i sprickorna. Nej, jag tror inte jordens undergång blir år 2012, men om det nu skulle bli så ändå så vill jag vara en utav huvudpersonerna i dramat eftersom dem alltid klarar sig medan världen rasar under deras  fötter, right? ;)


Gud vad mycker jag skrev, blir nästan spyfärdig hah
Vi hörs, PUSS






Sov gott

Nej nu tror jag att jag måste slagga. Mamma och pappa kom precis hem, bruna och snygga! Nu ska jag och Will Ferrell gå och borsta tänderna, våningsängen får vi ta någon annan dag. Sov gott!





 





Födelsedag

Den här söta krabaten blir 2 år idag, ett riktigt charmtroll.
Vad skulle din matte göra utan dig?


Bananflugor




Det flyger omkring massor av bananflugor här i huset. Först var det bara nere i köket och jag antar att det beror typ på blommorna? Nu sitter jag på övervåningen men dem här också... hmm jag kan inte tänka ordentligt när dem flyger runt och kittlar än i ansiktet..

Det kanske inte är blommorna som är felet, utan det kanske helt enkelt är.. jag?




Heter dem ens bananflugor? Blommflugor? Shit the same, sjukt irriterande är dem i alla fall! Det är vad som händer nu.. en riktigt spännande fredagskväll, kanske måste gå och duscha
Hej!

Uppföljaren

 

Den här snubben kan säkert köpa sig ett hus på ett av världens vackraste platser men han väljer just Gnesta. unbelievable!
Det känns som om han och jag har kommit ett steg närmre varandra. Nya step brothers in G-town...Nu kanske jag får chansen att bygga en våningsäng med honom och skapa något som heter "prestige worldwide". Vi kommer bli en fantastisk duo


Sen är det ju klart, om jag tänker efter så är nog Gnesta ett av dem vackraste ställerna i världen så egentligen förvånar det mig inte.. typ. Sen finns ju jag här också. Prestige worldwide kan äntligen bli på riktigt, awsome!

 


Fredagsmys med choklad

Hallå! Back in G-town och här ska jag stanna hela helgen är det tänkt. Skönt men samtidigt tråkigt, pojken ska nämligen befinna sig i Småland hela helgen så jag får roa mig själv helt enkelt. Jag har köpt en stor choklad så jag ska nog klara mig ;) I alla fall ikväll, imorgon är en ny dag.

Har precis käkat, idag stod det taco's på menyn och det är aldrig fel! Ikväll kommer mamma och pappa hem från varma Spanien... vill också vara brun, hmm.


Var aldrig på jobbet idag, magsmärtan gick aldrig över sen igår så jag kände att jag behövde vila. Har även hela helgen på mig att vila så det är super!! På måndag kör vi igen

Ha en supertrevlig fredagskväll nu!
PUSS

Home sweet home

Nu är jag hemma igen efter en dag på jobbet! Det har gått jättebra även idag, dock har jag ont i magen på något konstigt sätt.. maybe äggstockarna?

Ska snart gå ner och fixa käk, pyttipanna får det bli vilket är väldigt mumsigt!


Vet inte vad jag ska skriva mer, nu blir det chillpill!
PUSS





Chicken tikka masala

Nu är jag hemma, ska snart börja laga mat! Chicken tikka masala, gott va? :)

Oliver kommer runt 10 så innan det ska jag bara kolla på Tv och ta det lugnt.. lilla jag in the big house



Trivs verkligen på kontoret, jag och kontor is the shit, det är så jag ska jobba. Jag viste det! ha
PUSS







Jobbar

Slutar om ca 30 min, skönt! Dagen har gått jättebra tycker jag. Har suttit och fixat adresser som vi sedan ska skicka inbjudningar till :) Festen är den 8e februari så det är najs ;)

Ska fortsätta jobba nu, PUSS

Skön dag

Hallå! Vi ska snart gå och lägga oss. Båda börjar sent imorgon så det är skönt, skönt att sitta och äta frukost i lugn och ro utan att stressa :)

Dagen har gått väldigt bra tycker jag. Plåtningen är färdig så nu blir det mer kontorsjobb vilket jag faktiskt längtar efter! Lillördag imorgon, någon som ska hitta på något kul?

Godnatt!



Juste, kom precis på att jag glömde att ta med en kamera idag!! Får snacka med dem andra och se om dem kan skicka över lite fina bilder på slottet
PUSS



Kontoret

Sitter på kontoret nu, vi ska snart åka iväg till Häringe slott! Uppar när jag är hemma såklart (;
Ha en bra dag! PUSS

Första plåtningen

Halloj! Gårdagen var ytterst mysig, lite vin och en bra rulle är alltid trevligt!

Idag var första dagen på jobbet. Gick upp tidigt för att möta upp dem andra vid Västerhaninge för att sedan fortsätta mot Häringe slott! Det går inte att beskriva det där slottet med ord men det är heeelt fantastiskt vackert, jättefina detaljer och möbler!

Plåtningen gick bra, vi ska fortsätta imorgon så det ska bli spännande. Ska försöka leta upp en kamera så att jag kan fota så att ni får se hur det ser ut


Nu ska jag gå ner och laga mat, pasta med skinka i! Älskling kommer hem runt 10 så jag får underhålla mig själv så länge ;)

PUSS


Gravid.

Tjaa! Vi har haft födelsedagsfirande här i stora huset då Carro har fyllt 18! Jättegod mat och fika var det så nu är min mage jätteuppsväld så det ser ut som om jag är gravid. "Jag är med mat" som jag brukar säga till Olli. Han säger att jag behöver fisa lite så här sitter jag och klämmer.

Till efterrrätt var det min favorit, belgisk chokladtårta, hur gott som helst! Allt med choklad går inte att motstå om man heter Sofie! Tur att det blev lite kvar som jag kan glufsa i mig imorgon ;)

Nu ska jag gå ner och fortsätta plocka undan, imorgon blir det storhandling inför nästa vecka!



Antar att en del trodde något annat gällande min rubrik men så kan det gå.. en rubrik ska locka så rätt ska vara rätt. PUSS och godnatt!



På måndag kör vi

Godmorgon! Slog nästan besöksrekord igår så fortsätt läsa ;)

Jag längtar verkligen tills på måndag samtidigt som det är jättepirrigt. Jag ska nämligen börja på min praktikplats och dem två första dagarna ska jag få följa med dem på en fotografering. Hur spännande är inte det? Fotograferingen ska även äga rum på ett slott, najs! Jag tror i alla fall att det kommer att bli både spännande, roligt och lärorikt på en och samma gång :)

Ska langa dusch nu, PUSS




Update semla, vad tycker ni?



Måste bara påpeka att semlan var supergod! Åt även lite av mammas semla då hon inte orkade hela, man tackar ju inte nej ;)

Mandelmassan är nog det bästa i semlan tycker jag. Den sparar jag alltid till sist och mumsar i mig! Dock var den inbakad i grädden denna gång men det fungerar det med inte sant? Vad tycker ni är det bästa med semlor? Mandelmassan, grädden eller kanske brödet? Helheten är nog ändå bäst! Jag menar, det är ju semlor vi pratar om...muums :)


Ska lägga mig och kolla på en rulle nu, sov gott!
PUSS





Satan i gatan!!!

Satan vad ont det gör fortfarande! Jag tappade nämligen mitt tangentbord på min stortå för en timme sedan och på en skala 1 till 10 hur ont det gjorde så blir det en klockren 10a! Buhu.. min tå börjar bli blå..

Jag väntar på att få äta en semla, hur gott som helst! Förhoppningsvis dövar det ner smärtan i tån.. vi kan i alla fall hoppas på det (:


Blir sugen bara jag ser bilden heh, blir inte du det också?


-



- Lite för hårig för min smak

Som en ny människa

Har precis tagit en varm dusch och gjort en hårinpackning! Nu sitter jag här och har precis smörjt in hela kroppen och jag känner mig som en ny människa. Ååh det är en sån härlig känsla att känna sig såhär fräsch och len över hela kroppen! Me like, jag älskar krämer!







Här är hårinpackningens om jag använde! Den har jag fått av Olivers snälla mamma och den är jättebra för mitt hår. Den ska tydligen göra så att ens hårfärg skyddas eller hur man nu ska förklara. "Color saver". Men hur som helst, superbra och luktar supergott! Och då menar jag verkligen supergott..


Har även lite andra produkter av det här märket, hur najs som helst!









Nej nu måste typ sätta igång med pluggandet...
Vi hörs :)
PUSS

Bort från kylan

Godmorgon! Eller ja, vad man nu säger vi den här tiden heh :)

Sitter och dricker varm choklad för tillfället. Imorgon är det fredag och då åker mina päron utomlands.. jag vill också bort från den här kylan :/

Idag ska jag bara ta det lugnt (som vanligt) och sen plugga lite. Saknar min babe..
Puss

Tick tack

Halloj!

Håller på att tvätta nu, det måste typ vara det tråkigaste som finns att göra? Inte för att man gör så mycket men det är själva väntan på att tvättmaskinen ska blir klar någongång. Suck.


Idag har jag pluggat precis lagom mycket känner jag.(Kan man plugga lagom mycket?) Hur som helst, tummen upp för mig!

Nej, nu ska jag kolla runt efter lite roliga saker på Internet, 20 min kvar och sen är tvätten klar!
Sov gott! PUSSEN



Bettan och jag

Tjaa!

Ska snart börja plugga, blää
Var precis ute och testade att köra bilen tillsammans med pappa. Jag är grym!









?









Stupid cow

Godmorgon!

Gick upp för ett tag sen, ska sätta mig och kolla på senaste avsnittet av Paradise Hotel nu hade jag tänkt. Dum som jag var igår så glömde jag bort att det var dubbelavsnitt så jag stängde av TVn efter första avsnittet.. Stupid cow! Sen blir det frulle på det!

Idag ska jag även plugga matte så mycket det bara går
PUSS, hörs senare


Sov gott!

Nu har jag pluggat och kollat lite på TV :)
Snart börjar Paradise Hotel och efter det är det läggdags!



Förra veckan, självklart som förstabild för albumet ;) Sexii

Sov gott! PUSS

Du och jag hör ihop



Mötet avklarat

Så, då var man hemma igen då :) Mötet gick hur bra som helst, blev lite mycket papper att hålla reda på så jag är helt lost i huvudet nu känner jag men det löööser sig ;) Längtar tills måndag!

Känner att jag måste plugga lite matte ikväll, imorgon hade jag tänkt dra till skolan igen så jag måste fräscha upp minnet lite. Saknar min babe, visst är det paaaaain iiin theee asssss att sova själv? :/


Möte

Klockan är 1 och om en timme ska jag vara på ett möte. Måste göra i ordning mig nu!
PUSS



Bild från förra veckan.. jag är världens längsta kvinna
PUSS igen

Fyfan vad jag är bra (igen)

Nu är jag klar med garderoben, Woho! Det ser antagligen ut som kaos igen om ett par dagar men då är då och nu är nu. Och nu är det fint. :)

Har jätteont i huvudet, tror det är allt löshår som tynger ner mig..typ.. Någon som känner igen sig?
Tacksam för svar!
/Orolig


Fyfan vad jag är bra

Ca 2 timmar senare har smeten förvandlats till pannkakor, goda pannkakor!
Smaklig måltid!



Nej, ska man kanske börja fixa garderoben nu?...

Update

Fortfarande kaos i garderoben, bara jag öppnar den så blir jag illamående. Why god, why?
Jag kanske borde vänta tills helgen? Jag menar, då får jag förstärkning (Känn dig absolut inte träffad Olli) och då kommer allt gå sååå mycket fortare! Bra va? (;

Nej, nu ska jag ner och göra pannkakor till storasyter.. det borde vara hon som tar hand om mig hah
PUSS



KAOS

Idag måååste jag städa min garderob, hyllorna har nämligen rasat hah för att det har varit så mycket kläder på dem. Min garderob har sett ut som kaos under en längre tid men jag har inte orkat ta tag i det men det här var droppen.. nu måste jag ta tag i skiten för nu hittar man verkligen ingenting, allt är en enda stor hög! så typiskt...
Jag skulle gärna visa en bild men jag tror jag skippar det, jag vill nämligen inte att ni får fel uppfattning om mig, jag är ju trots allt en väldigt ordningsam person annars ;)


Tänkte även klippa mitt löshår idag med hjälp av storasyster men fegis som jag är så vågar jag inte riskera att göra fel.. Jag får lämna det åt proffsen helt enkelt! :)


Slappisdag och permesanost

Oj oj oj vilken slappisdag jag och älskling har haft. Vaknade runt 12 och gick upp och duschade och åt en jättegod frukost. Sen bar det av till soffan och båda somnade och vaknade runt 4. Men det är väl inget fel med det? Jag menar, det är ju söndag trots allt! (;

Så ja, det har inte hänt så speciellt mycket mer idag förutom att vi lagade en jättegod middag med pasta, pesto och permesanost! Hur gott som helst! Bara jag tänker på det så blir jag hungrig igen..




Grejer till hemmet



Har precis kommit hem från skäris, en vattenkokare och två jättesköna filtar fick följa med oss hem. Längtar tills vi får ett eget place och kan köpa lite mer inredningsprylar :)

Ikväll ska vi bara mysa framför TVn och äta chips och dipp. Hoppas att det går någon bra film :)

Vi hörs!
PUSS





Sommar?

Godmorgon!
Solen skinner även idag, hur fint som helst!


Idag när vi vaknade lyste solen igenom gardinerna, precis som det alltid gör på sommarn. Ååh tänk om det vore sommar nu, hur najs hade inte det varit på en skala ett till tio?

Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på, antagligen hämta lite saker hemma hos Olivers mamma som blev kvar men efter det har jag ingen aning.

Den som lever får se!

PUSS

Mittbena

Om ungefär en timme ska jag åka hem till Oliver, för tillfället försöker jag packa ner det nödvändigaste men det går inte så bra. (som vanligt)

Har mittbena idag, lite annorlunda för att vara mig men vad tycks?



Nej nu måste jag seriöst packa,
PUSS




Langat dusch

Har precis duschat, ska föna håret och sen klä på mig nu hade jag tänkt :)

Runt 7 bär det av till tåget, vill inte gå ut i den här kylan men vad gör man inte för att träffa sin pojkvän :)

Hörs!
PUSS


Hahah


Solen lyser denna underbara fredag

Har precis käkat frulle! Såg att det låg en julskinka i kylskåpet, hur najs är inte det? Jag kommer nog aldrig tröttna på julskinka, skit samma om det är juli och varmt ute. Julskinka is the shit!

Idag flyttar älskling, ska hem till honom efter maten och mysa lite :) Jag hoppas att han läser det här för jag tycker att han kan hämta upp mig så kan vi åka och köpa lite godis ;) heh


Ska nog duscha snart, hörs sen
PUSS

Datanord

Nej nu har jag suttit framför datorn alldeles för länge känner jag! Visst, lite bra saker har jag gjort men ändå..to much helt enkelt!

 

Godnatt! Nu ska jag dra ut alla sladdar ur väggen och gå och lägga mig med min dator.

PUSS






Gör det som får dig att må bra

Nu har jag faktiskt sökt minst 5 jobb och jag känner mig sååå duktig! Jag skulle kunna skicka in fler ansökningar men var är det för idé att söka ett jobb som jag verkligen inte vill ha, eller som jag vet att jag inte kommer att få? Bättre att skicka ansökningar till jobb som man verkligen kan tänka sig att satsa på än att sitta och skicka 100 ansökningar och få nej på alla för att man inte är kvalificerad för det jobbet.

Det är klart, det krävs bara ett ja, jag behöver bara ett jobb men själva grejen. Man ska satsa på det man vill och det som känns bra! Det finns ingen mening med att gå upp klockan 6 varje morgon och spendera mer än halva sin dag på ett jobb som man hatar... man kan göra så mycket bättre saker med sin tid, som till exempel det man gillar och brinner för att göra. Visst låter det mycket bättre? :) Låt inte något som får dig att må dåligt ta upp din tid... Spela roll om det ger pengar, ens psykiska välbefinnande är 100 gånger viktigare enligt mig.




Gör något som du älskar och få samtidigt pengar för det, då är det värt att gå upp klockan 6 på morgonen varje dag och spendera mer än halva sin dag där. Belive me!


Hmm..

Booooooring! Vill inte sova själv inatt...


Torsdag

Tjaa! Torsdag idag då, imorgon är det fredag och sen är det helg. skööönt!

I tisdags blev det utgång, trevligt värre :) onsdagen blev en bakisdag och vi åt frukost halv 4 heh

Idag händer inget speciellt, kom precis hem och nu sitter jag här med hundarna.. Ska nog kolla på alla Paradise Hotel avsnitt som jag har missat

See you later!

Trettondagsafton

Har precis duschat med Olli hemma hos hans mamma, vi ska snart åka hem till hans pappa men först ska vi beställa pizza som vi hämtar upp på vägen! Hur gott som helst!

Sen kommer Linn och Jonas, killarna ska se på hockey medan vi tjejer gör i ordning oss för kvällen! ;) Sen kommer Pört och Krippe och sen drar vi nångång efter det :D

Ha en underbar kväll!
PUSS

Godmorgon!

Jag är svintrött och har ont i nacken, hur sover jag egentligen?

Ska snart gå till tåget och det är inget jag ser fram emot då termometern visar -17,5!!!

Ikväll blir det utgång, tagga tagga tagga!
PUSS


Tidsfördriv

Slängt alla mina kläder i tvättkorgen, ikväll blir det till att tvätta i stora lass!

Imorgon ska jag dela ut tidningar för sista gången och sen blir det pizza och ishockey på TV för att sedan dra ut!

Har inte gjort ett piss idag (och det var det som var tanken) hah, skönt som fan! Lockade precis håret lite för att fördriva tiden lite tills jag ska tvätta och kolla på PH. Missa inte det!


Skummbanan på den här bilden men visst blev håret bra? (:

PUSS


Något för mig?



" Med låg självkänsla spelar det ingen roll om vi får alla rätt på provet, är ihop med coolaste tjejen i plugget eller vinner SM-guld i fotboll. Vi kommer alltid att vara rädda för att misslyckas. Och vi kommer aldrig att känna oss nöjda trots våra framgångar. Så dumt, eller hur? Varenda unge får idag lära sig hur viktigt det är att äta rätt, träna kroppen, göra läxorna och borsta tänderna. Men sällan pratar vuxna om hur viktigt det är att vi sköter vår inre kondition - självkänslan. För precis som med idrott är självkänsla något som går att träna upp!
Boken tar upp sorg, motivation, ilska, rädsla och andra starka tankar som drabbar en i tonåren. Med enkla och tydliga övningar visar Mia Törnblom hur alla kan stärka sin självkänsla. Det handlar om att sluta jämnföra sig med andra, hitta sina drömmar och att våga bli den viktigaste personen i sitt liv."



Lite av det goda..




Tack för en oförglömlig kväll

 


Skärpning

Halloj!
Dålig uppdatering, I know! Det blir alltid så på helgerna har jag märkt - skärpning!


Nu är jag hemma i Gnesta igen, sköönt! Ska inte göra ett skit idag tror jag, bara ta det lugnt och kolla på alla roliga bilder sen nyår. Vilken kväll ;)

Outfit nyår: (Lite sent men ja, bättre sent än aldrig)





Skor:
Julklapp från älskling
Lackleggins: Random stånd i Gnesta
Linne: Vera moda
Hår: Style by Fia from Taj mahal ;)






























Fler bilder kommer sen men dem flesta läggs nog upp på facebook

PUSS


God fortsättning

Update från nyår:
Maten var najs med europa i fokus, folket var roligt, drickan var top notch och det var tre heta chicks! Kunde det bli bättre? I DON'T THINK SOO ;) Nyår var helt underbart, tack allihopa <3

Just nu sitter jag och Olli hemma hos honom.. lite senare idag ska vi åka hem till hans pappa och käka och kolla ishockey.. kanske ett bra tillfälle för mig att sätta igång med matten?

Många bilder togs på nyår, även massa skojiga videoklipp så jag hoppas att jag får tag på dem snart :) Här kommer en bild i alla fall, bättre än inget ;)

PUSS


RSS 2.0