29 Oktober

Hipp hipp Hurra! För idag fyller lilla jag år, eller lilla och lilla - jag är faktiskt 19 nu :D

Började dagen hos tandläkaren som sagt, älskar min tandläkare :D Sen när jag kom hem så har jag faktiskt bara tagit det lugnt, jätteskönt! Blir fika och paketöppning senare.. Sweet! Får se om jag hinner åka till älskling idag också, vill ju pussas lite med han nu på min födelsedag!


Ha en bra dag, för det ska jag ha! Hurra hurra..!



En gris till morsa

Mamma har precis vaccinerat sig mot svininfluensan, nu går hon runt där nere och skrattar och säger nöff nöff. Vad fanns det för bieffekter sa ni?

Deppig

Känner mig känslig i hela kroppen idag, vet inte vad det beror på. Har drömt konstiga drömmar som jag inte riktigt vet hur jag ska tolka. Om jag tänker på något sorgligt, till och med något som jag själv inte har med att göra så får jag tårar i ögonen. Vad är det som händer? Hatar när man känner sig deppig, saker som man inte har tänkt på innan dyker upp och man blir helt knas i bollen. Det är så svårt att beskriva..

Orkar inte sitta här framför datorn längre, onda tankar kommer upp, jag måste sysselsätta mig med något..

Tror jag ska gå ner och baka en tårta, ni har väl inte missat att jag fyller år imorgon? :) Hoppas att allt känns bättre då. Tråkigt nog så börjar dagen imorgon med tandläkarbesök (08:20!) men eftersom jag fyller år så kanske man får ett fint klistermärke?, precis som man fick när man var liten när man hade varit duktig :)

Ciao!

Hemma

Kom hem för ett tag sen, gjorde provet idag istället. Jag tyckte att det gick bra, har dock 3 frågar kvar som jag inte har svarat på än men jag ska tillbaka dit imorgon och svara på dem :)

Just nu händer det inte så mycket, tror jag ska söka jobb nu när jag ändå sitter vid datorn men som vanligt blir det att man gör något annat. Hittade förretsen det här klippet som handlar om en tjej som har vaccinerat sig mot den nya influensan och fick en sjukdom därefter som gör att hon endast kan gå BAKLÄNGES (!)
När hon ska gå framåt eller prata så fungerar intre kroppen som den ska, men det konstiga är att hon kan gå baklänges, springa normalt och även prata normalt när hon springer. Hur konstigt är inte det här? Ska man våga vaccinera sig? Dock hävdar läkaren att det är 1 på miljonen att detta händer men ändå.. sjukt.. se själva:



Hjärnan är på högvarv

Tjaa mattesnillet här!

Har ägnat många timmar åt matten nu, tror jag ska göra provet imorgon så håll tummarna att det går bra!

Helgen har varit mysig fast Oliver har jobbat väldigt mycket. Vi var bland annat på bio tillsammans med Krippe och Pernilla och såg filmen UP i 3D som enligt mig var väldigt bra. Dock kändes det lite konstigt att en och annan tår rann ner från kinden när det var en animerad film. Men vad gör det? När Bambis mamma och Simbas pappa i Lejonkungen dog så grät man minsan då också, spelar ingen roll om man är 6 eller nästan 19 år.. stackars djur.

Nej nu ska jag fortsätta plugga matte, får se om jag skriver senare, annars blir det imorgon efter att jag har skrivit provet.

Önska mig lycka till!





RIP Bambis mamma, Simbas pappa och gubbens fru i filmen UP

Fredagsmys

Jag är nog lite schizofren trots allt..

Nej men, sitter hemma hos Oliver helt ensam nu, han slutar väl jobba snart. Det lutar mot utgång tillsammans med Pernilla, Krippe och Jocke. Lite som gamla dagar men vi får se hur det blir :)

Vet inte vad jag ska skriva riktigt, ska nog fixa en kopp te och sätta mig i soffan och kolla på TV ett tag och mysa med katterna

Vi hörs! Puss

Jag och min familj..


Röster i huvudet

Hej alla!

Kul att folk man inte känner har hittat hit till min blogg och kommenterat :)

Idag har jag varit väldigt duktig känner jag, gick upp till skolan och pluggade matte från 10-2 utan stopp! *klapp på axeln*

Idag händer i princip ingenting, åker hem till Oliver senare ikväll men han jobbar till 9 så jag får sitta och vänta tillsammans med hans familj, mysigt !

Imorgon är en dag som jag har sett fram emot hela veckan. Först ska jag på arbetsintervju men senare på kvällen ska jag på hockeymatch som Oliver har bjudit med mig på så det ska verkligen bli helkul! Ni som känner mig vet att jag och sport inte riktigt går ihop men att stå på en läktare och sjunga ramsor - det är grejer det!
Senast jag var på match så hade jag ramsorna i huvudet när jag låg och sov så jag låg i sömnen och sjöng "klockan slår, klockan slår djurgårn' gjorde mål" i princip så det var inte så lätt att sova om man säger så.

Men det där är konstigt tycker jag, om jag gör något för första gången som skiljer sig från det jag brukar göra så ger det ett så starkt intryck på mig att jag alltid har svårt att sova den kvällen för att jag kanske sjunger dem där ramsorna i sömnen eller vad det nu kan vara som jag har gjort tidigare under dagen. Detta hände bara för någon dag sen då jag provjobbade som telefonintervjuare, när jag skulle sova så gick det i princip inte för att jag låg och snackade med kunderna i sömnen.. helskumt eller hur? Förstår ni ens vad jag menar haha? Förklaringen kanske är så enkel att jag är knas i huvudet.. jag kanske är schizofren i sömnen.. nej men jag vet inte, jag bara sitter och ordbajsar nu. Någon annan som känner igen sig?



Om ingen kommenterar så är det här nästan schizofreni - jag sitter och skriver något som bara jag och ingen annan läser




Aja, haha puss på er! Hade tänkt packa lite nu tills helgen, Oliver och jag har huset för oss själva då ;)




Jag önskar mig..

Om jag fick önska mig vad som helst just nu så skulle det vara en livsförbrukning på choklad..

Trött

Jag är trött..riktigt trött. Längtar tills helgen så att man kan sova ut ordentligt.

Vet inte vad jag ska skriva, händer iaf rätt mycket denna vecka så det blir inte så mycket tid framför datorn vilket är skönt hehe. Hoppas att det finns tid att träffa Krippe också, han är i hemma i Stockholm ett tag nu så vi får se :)


Nu måste jag plugga (vilket jag har sagt över 2 timmar nu) men nu måste jag göra det, hur trött jag än är.

Önska mig lycka till!




Förresten, jag fyller 19 år nästa vecka :D Vad ska man önska sig?

MARDRÖM



Hittade det här videoklippet hos en bloggare, gud vad hemskt!
Tur nog så klarade barnet sig men det kunde ha gått riktigt illa...tänk och ha det där på sitt samvete även om det var en ren olyckshändelse.. usch, tur att det gick bra i alla fall :) Det kanske finns en liten ängel som vakar över oss trots allt..

Lördagsmys

Vaknade upp hemma hos Oliver men nu är jag hemma i kära G-town. Har hunnit med mycket idag känner jag och klockan är bara 1 (annars brukar man typ vakna den här tiden på helgen)

Hur som helst, har skickat in ansökningar till olika utbildningar som börjar nästa termin så nu är det bara att hålla tummarna och vänta!

Idag händer ingenting i princip, ska mest ta det lugnt, plugga lite matte om det finns humör för det.

Filmkväll senare med storasyster?


Aja, har ingen aning om vad jag ska skriva mer så BYE!

Fredagmys

Godmorgon!

Vaknade klockan 9 av att Oliver ringde mig, mysigt mysigt!
Idag ska jag städa lite här hemma för att sedan dra hem till Oliver för att plugga och mysa lite :) Skulle egentligen gå upp till skolan och plugga matte men jag känner att jag pluggar bättre här hemma för mig själv så jag skiter i det I think. Hur som helst så kommer det gå jättebra att plugga och jag kommer att få mycket gjort och det är ju huvudsaken :)

Skönt med fredag och helg, ska mest ta det lugnt här hemma i helgen och fixa i ordning olika saker som måste fixas till utbildningarna som jag ska söka. Oliver ska på utbildning hos ett jobb så vi syns inte speciellt mycket i helgen men jag är glad för hans skull såklart :) Det är även värt att nämna att jag ska provjobba på ett jobb på måndag, spännande!

Nu ska jag hjälpa syster att städa övervåningen, stackarn kan inte gå ordentligt efter blodproppen... Själv har man slutat äta sina piller efter det som hände henne, vill verkligen inte att det ska hända mig också, jag ser hur jobbigt hon har det för tillfället stackarn. Men vilken tur hon har som har mig då ;) nu blir det celibat ett tag.. typ..

Men men, trevlig fredag på er!
PUSS

Internt



Jag säger bara en sak och det är mimimi. punkt

Jag tror jag dör..


Är det bra eller dåligt att man kan härma Anna Anka?

Mat i magen

Idag har jag som sagt kollat efter lite jobb, det har gått sådär. Imorgon ska jag på ett informationsmöte hos ett jobb iaf och det ska bli spännande :) Imorgon är det skola också så det blir fullt upp hela dagen!

Hade tänkt sätta mig ner med matteboken nu men har ingen motivation.. det känns mer lockande att lägga sig i sängen och kolla på en bra film men det får nog vänta tills senare, nu står middag först på listan!

Vi hörs!





Föresten, måste även passa på och säga grattis här till otroligt duktiga Pernilla som nu har skaffat körkort! :D GRATTIS!



Borta med vinden

För ett tag sen sa jag att jag skulle lägga upp lite bilder sen sommarn, men nu visar det sig att jag bara hittar hälften av dem så det får vänta ett tag till.

Men en bild kan jag iaf bjuda på!
Här ser ni lilla Chris och Oliver som badar :)










Längtar tillbaka till sommarn, det var så himla skönt och ligga och sola vid poolen hela dagarna men man ska inte klaga, vintern har sin charm också då man kan tända massor av ljus och ha det mys :)

Rutiner

Godmorgon på er!

Sitter framför datorn för att leta jobb, det går väl sådär. Det är riktigt skönt att matten har dragit igång iaf, nu börjar man få in lite rutiner i vardagen vilket är skönt. Det är skit att bara gå hemma.

Men iaf, dagen bjuder inte på så mycket, har varit ute med hunden åt syrran som ligger på sjukhuset för tillfället. Jag kan verkligen se henne ligga där i sjukhussängen och vara aslack för att hon inte får komma hem, plus att hon blir behandlad som en gamling :p haha stackars syster, snart får du komma hem :)

Nej nu ska jag fortsätta hålla på med det tråkiga.. See you later



Måste åka och hälsa på Krippe snart i Linköping..Planering nästa..


Lovat är lovat

Jahaja, nu skriver man här igen då. Har inte mått så bra på sistone men det tänker jag inte dra upp här. Hur som helst, helgen har varit mysig. Har dels varit på middag hemma hos Olivers farmor, alltid lika god mat där! Sen idag så har jag, pappa och Stefan varit hos farmor och farfar för att fira farfar som nu är 78 år! Det var länge sen man var hemma hos dem, från och med nu har jag lovat mig själv och dem att jag ska hälsa på oftare och så ska det bli, saknar att vara där...


Vet inte vad jag ska skriva, eller jo! matten börjar imorgon och det ska bli spännande. Då har jag någonting att göra om dagarna iaf...


Nu ska jag ner och käka pizza med my family.. bye!

-

Jag har ingenting att uppa om, förutom att livet suger.
Bye

Slappdag

Ingenting vettigt har hänt idag..

Nya tag imorgon, ciao!

Bulldag

Fick precis reda på att det är kanelbullens dag idag? Tänk att en bulle har en speciell dag och inte jag..

Hur som helst så fick jag reda på det nu (jag är efter jag vet). Och det förklarar kanske varför syrran har bakat bullar idag? Men varför har hon bakat dem om ändå ingen ska äta dem? Klockan är snart elva och dem är totalt orörda..vilken tur att jag kom hem idag dårå, nu ska jag gå ner och lösa problemet..

Mumshej!




Varför har man egentligen "speciella" dagar för kanelbullar, samma sak med semlor? Är det för att alla tjockisar ska ha en "bra" anledning att få trycka i sig dessa godsaker? Skummbanan på det där asså..

Sjuk

Helgen är snart slut och jag är sjuk. Blev sjuk på torsdagskvällen vilket sög då vi på fredagen skulle ut och fira Jonas som fyllde 19. Firandet blev iaf lyckat, Jonas blev appackad och han var glad för vår present :)

Måste bara påpeka att det var vi och ett annat sällskap som hade med sig en present och det var runt 30 pers som blev bjudna på middagen. Ofta man inte köper en present om någon fyller år och bjuder på middag? No respect enligt min mening.. köp iaf blommar föfan..


Förutom födelsedagsfirandet så har det inte hänt så mycket, Oliver och jag har mest tagit det lugnt vilket har varit väldigt skönt då jag är sjuk. Hoppas att veckan bjuder på något spännande och att jag tillfrisknar..




Måste även tillägga att filmen "flickan som lekte med elden" är sevärd! Hoppas att dem andra uppföljarna kommer snart..

RSS 2.0