Present

Hittade en julblogg, hur mysigt låter inte det? Såg att det är en tävling där då man kan vinna en mobiltelefon, den skulle vara perfekt för morsan då knapparna är lite större. Vi får se vad som händer, en perfekt julklapp, eller rättare sagt födelsedagspresent eftersom hon fyller år på julafton!

När mamma var liten kan jag tänka mig att det var väldigt tråkigt att fylla år på på julafton, alla andra barn får ju presenter då också! Nej fy, jag skulle tycka att det var hemskt. Men nu när man är äldre så förstår man att det inte är samma sak, då är man mer glad för att alla är samlade och har mysigt tillsammans :)
MEn vi får se, tävlingar och jag går inte riktigt ihop. Jag har mer tur i kärlek ;)

Tävla du med, vinnaren utses den 13:e december! Lycka till!


PUSS på er!



Allt löser sig

Kom hem från matten för ett tag sen, det gick bra som vanligt :) Mötet blir uppskjutet tills imorgon men det gör inte så mycket. Ska även dela ut tidningar imorgon så det blir fullt upp. Får se vad dem säger imorgon på mötet, måste försöka klämma in matten och tidningsutdelningen i schemat, sen vet jag inte om jag kommer in på skolan eller ej men allt löööser sig ;)

Nu ska jag fortsätta plugga lite, vi hörs senare
PUSS

Vad händer idag

Jag är uppe tidigt, ska till skolan för en gång skull. Får se om det blir något möte med det där företaget idag, dem har inte hört av sig något mer. Vi får se senare. Vad ska ni göra idag?

...

Vem försöker jag lura? Vill inte vara här längre, vill bort...

Det kunde vara bättre..

Halloj!

Har suttit och letat praktik sen förra gången jag skrev här. Det går inte så bra :/ Jag har berättat tidigare att ett företag har kontaktat mig angående praktik men det är dock inte inom det jag vill testa på vilket känns tråkigt. Jag vill ju som sagt praktisera på kanske en ekonomiavdelning för att få dem praktiska kunskaperna och sedan kuna söka jobb...men men, vi får se. Det löser väl sig :) Nu i veckan ska jag även få reda på om jag har gått vidare till nästa steg när det gäller dem olika utbildningarna som jag har sökt. Spännande! Hoppas på det bästa ;)

Nu ska jag bara kolla runt lite på olika hemsidor och sen ska jag försöka plugga lite. Det borde vara mat snart också, hungrig!!

aja, PUSS på er,

Första advent

Godmorgon (!)

Åkte hem rätt tidigt i morse då jag hade tänkt ta den där sprutan för svininfluensan men det blev inte så. Har mått illa bara jag har tänkt på att jag ska ta sprutan. Om det här är ett dåligt eller ett bra beslut visars väl sig sen..

Är som sagt hemma, ska bara ta det lugnt idag hade jag tänkt då jag är jättetrött. Måste även plugga matte blöö.. Vad ska ni göra denna söndag? Det är ju första advent också kom jag på nu! :)


Igår åkte Oliver och jag hem till Krippe för att ha filmkväll och det var mys! Kommer dock inte ihåg vad filmen hette men det var någon gangsterfilm..relativt ny och den var helt okej :)

Vi hörs senare, måste vila lite till känner jag, snacka om att vara trött haha
PUSS

Ändrade planer

Halloj!

Det blev ingen utgång för mig och pojkvännen igår men vi åt en god middag och hade det väldigt trevligt hemma hos Jonas då vi firade Stefan. :) vi gick hem och badade istället hehe ;)

Just nu sitter jag hemma hos Krippe, vi ska snart skjutsa hem Pernilla och sen ska kanske jag och Oliver åka och kolla på lilla Christian när han har gympaupvisning. Såå gulligt!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi snackade om att vi skulle ha pyjamasparty här hemma hos Krippe haha men vi får se. Jag skulle i alla fall tycka att det var mysigt.

Hörs mer imorgon, ska platta håret nu hade jag tänkt. Imorgon ska jag vaccinera mig.. jag som hatar sprutor :/ Kommer säkert börja böla men whatever, alla är vi rädda för nånting!

Ha en bra dag!
PUSS

GRATTIS

Hinner inte sitta framför datorn så länge men jag tänkte bara passa på och säga att älsklignhar fått KÖRKORT :D Grattis älskling!

Hörs imorgon! PUSS

*Ungjävlar*

Har packat och gjort mig färdig, ska snart dra till tåget. Har på mig ett par svarta tajts, ett turkost linne och sen en tunn kofta över. Det får duga, man får vara lite mer glamorös ikväll ;)

Jag tvättade som sagt sent igår kväll och den svarta koftan jag har på mig nu var jag tvungen att föna då den var blöt haha. Det får mig att tänka på hur det var när man var mindre. Det kan inte ha varit lätt för mamma och pappa. Tänk dig att ha fyra ungar som det bara skiljer något år imellan. Jag minns när någon av oss fyra ville ha en speciell tröja till skolan fast den var blöt, då var pappa tvungen att stå med fönen för att den skulle torka haha! "Vägra ta en annan tröja ungjävel" tänkte han nog då. Haha men nej, syskonen Holm är så envisa att när dem har bestämt sig för den tröjan så får pappa minsan göra något åt saken om den är blöt. Haha stackarn. Det blev ju inte bättre sen när vi skulle gå till bilen. Innan vi ens har satt oss så börjar alla; "JAG SKA SITTA DÄR!" och självklart blir det tjaft och vi kommer ingenstans. Nej jag hedrar mina föräldrar för att dem orkade, tänk er fyra skrikiga snorungar som vill ha det som dem vill. Nej urk, bra kämpat mamma och pappa!

Nu måste jag springa till tåget, Ha en underbar fredag allihopa om jag nu inte hinner uppa en gång till!
PUSS

PH

Hej igen! Känner att jag måste uppdatera oftare nu när jag har fler läsare.. det är ju en självklarhet! ;) höh

Har legat i sängen sen jag uppade sist. Låg och pluggade matte och vilade lite så nu känner jag mig bättre faktiskt :) Hurra! Men jag får ändå ta den lite lugnt ikväll, pallar inte bli ännu sjukare.

Nu hade jag tänkt kolla lite på Paradise hotel på webben, tydligen så åkte Madde ut. Vad tyckte ni om henne (Om ni nu kollar på PH vill säga). Madde och jag gick i samma klass när vi var mindre, därför jag var tvungen att följa PH för att se när hon skämmer ut sig haha.

Vi hörs senare innan jag drar till Södertälje för att möte älskling!
PUSS


Inte lika toppen

Godmorgon allihopa!

Den här dagen har tyvärr inte startat lika bra, har en ordentlig huvudvärk :/ Sen igår när jag skulle gå och lägga mig så fick jag jätteont i ryggen. Typsikt bara för att det är idag som vi ska ut? Jag hatar när man har längtat efter någonting så länge och sen blir det såhär, WHY GOD WHY? Nej men, vi får se hur det blir idag, ska vila hela dagen hade jag tänkt så det ska nog ordna sig ;) Jag får inte glömma bort matten heller..

Vad ska ni hitta på idag?
För mig blir det som sagt till att vila och försöka plugga matte för att sen käka middag med gänget och sen dra ut.

Hoppas att ni får en toppendag i alla fall, det förtjänar alla!

Hörs sen! PUSS




Toppendag

Vilken toppendag det har varit idag känner jag! :) Sen har ni blivit fler som läser min blogg vilket känns otroligt kul måste jag säga! Hoppas att jag kan hålla er kvar hehe ;)

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att jag har pluggat, städat, pratat med kuratorn och kollat på TV. Låter som en rätt trist dag eller hur? Men ändå känner jag att det har varit en toppendag, otroligt bra måste jag säga, det är inte varje dag som man känner så.

Imorgon blir det utgång, längtar som fan! Om den här dagen har varit en toppendag, vad kommer då inte morgondagen bli?

Nej snart ska jag börja tvätta för att sedan duscha och krypa ner i sängen och kanske kolla på en film. Är det bara jag som aldrig tröttnar på att se en och samma film om och om igen? T.ex spöket Casper (Den "verkliga" variationen såklart) då han förvandlas till en pojke och säger "Can I keep you?" då han aldrig haft en riktig vän.. jag tror jag smälter. Eller tomten är far till alla barnen, haha jag älskar den! Kan typ alla repliker, så klockren!

Nej jag är verkligen inte kräsen när det gäller filmer om man säger så, om man bortser från skräck och overkliga filmer med konstiga effekter såklart. Oliver och jag är väldigt olika på den fronten, han blir galen på mig när jag vill se om en film haha ;)

Nej nu ska jag inte prata film utan nu ska jag tvätta. Sov gott! PUSS

Julstädning

Har precis städat så nu är det rent och fint till jul!
Jag ska snart börja göra i ordning mig för att sen åka till Södertälje och möta Pernilla :) Efter det blir det hem och plugga matte ...

Imorgon ska vi fira Stefan som har fyllt år, och det gör vi genom att äta en gemensam middag för att sedan dra ut. Det blir nog hur trevligt som helst, länge sen alla vi var samlade men imorgon gäller det! Antar att jag ska ha linnet som jag sydde in igår men man vet aldrig med mig, jag hinner ändra mig 1000 gånger innan jag är nöjd ^^

Nej nu ska jag kolla efter lite praktik hos andra företag, vill ju helst hålla med med administration och ekonomi!

PUSS på er


Bra start

Halloj!

Dagen har börjat jättebra! :) Gick in på min mail och fick se att ett företag här i Gnesta erbjuder mig praktik! Hoppas verkligen att jag får chansen, det står nämligen mellan mig och en annan tjej. Har i alla fall precis skickat in mitt CV så håll tummarna ;)

Senare idag ska jag åka till Södertälje för att möta upp Pernilla, trevligt trevligt! Sen ska jag till kuratorn :)

Haha var det någon som såg Bonde söker fru igår? Inte för att jag brukar kolla på det speciellt ofta men den där Roger? hahaha han är en kul prick. Han berättade att han nästan aldrig brukade åka iväg till affären för att handla, det sköter mamma och vad är han, 44 år? Sen när han väl gör det så tar han med sig sin stora kockbok? Brukar man inte alltid skriva en inköpslista för att det är smidigast? haha. Sen när han badade.. haha omg! Han spelar tydligen bridge också och tjejerna som var kvar fick följa med honom för att testa på det. Himla fint sällskap han hade då, det var han och alla gamlingar, tjejen som flyttar in hos honom kommer ju föråldras med det där sällskapet haha. På tal om ett av dem första programmen när han skulle välja ut tjejerna/tanterna så frågade en av tjejerna efter; "Varför valde du mig?" Tro det eller ej men han svarar; "Ja, jag måste ju välja någon." hahah smickrande!

Men ja, han är söt! Hoppas att han hittar sin fru ;)

Haha nu ska jag städa! Hörs senare PUSS


Talang

Är hemma nu :) Har hunnit göra ganska mycket sen jag kom hem. Bland annat sökt jobb ;) Vi får se hur det går!

Har även kollat på syster Sandras teckningar/ritningar eller vad man ska kalla det och hon har verkligen  talang. Tjatade på henne att hon ska starta en hemsida och lägga upp allt och har ritat för att visa folk (er?) hur duktig hon verkligen är. Hon har även skissat upp olika förslag på tatueringar som folk vill ha, hur ballt som helst! Den dagen jag ska tatuera mig får syrran skissa upp den först!

Nu hade jag tänkt sy in ett linne som jag har. Det är en tub topp och jag behöver verkligen sy in den lite så att man inte flaschar tuttarna för allt och alla hehe ;)

Vi hörs senare! :) PUSS


Nu så..

Idag är rätt dag, GRATTIS Stefan! :)


Äventyr

Godmorgon! (12:20?)

Är jättetrött fast jag somnade innan elva igår :/ Sitter här framför datorn hemma hos Oliver och tittar runt på olika hemsidor. Ska snart åka hem :)

Idag händer ingenting speciellt, ska mest plugga matte. Imorgon ska jag till kuratorn :)

Katten som jag skrev om igår var bortsprungen som jag misstänkte :( Madde ringde polisen och det visade sig att den försvann för ca 3 dagar sen och det var även då vi upptäckte den.. stackarn, den har sovit ute i det här blöta vädret.. Men det blev som sagt happy ending då ägaren kom och hämtade katten igårkväll. Dem bodde tydligen i Solbo (!). Ni som vet vart det ligger så är det en bit från lövholmen så den har verkligen varit på äventyr den lilla missen.

Men nu ska jag göra i ordning mig för att snart åka hem. Hörs då! PUSS

Can I keep you?

Har precis pluggat matte och fikat lite. Det löste sig med tidningsutdelningen så nu är det också klart :)

Älskling ligger nere i soffan och sover, stackarn är trött efter jobbet. Hade tänkt väcka honom nu så att vi kan duscha och gå och lägga oss.

Juste, det är en jättesöt kan som sitter ute på altanen här. Har sett den springa omkring här i några dagar nu och den är supersocial. Jag reagerade på att den var väldigt liten, låter man verkligen så små katter vara ute själva? I don't know, tycker så synd om den och nu sitter den här på altanen och vill in.. Så sööt. Can I keep you?

Nej nu ska jag väcka älskling, hörs imorgon! PUSS

Otur

Tjaa!

Min dag har inte börjat speciellt bra. Ska dela ut tidningar och upptäcker att jag bara har hälften av all reklam som jag egentligen ska dela. Och då har jag kommit halvvägs på min utdelning ...

Så typiskt mig att inte räkna skiten innan.. men jag tyckte att det verkade så lite. Men ja, får vänta tills dem åtgärdar det (hur lång tid det nu tar).

Yeye, hoppas att er dag har börjat bättre än min i alla fall :) PUSS

Städning

Halloj!

Kollade ni på Paradise Hotel igår kväll? Jag säger bara en sak; pinsamt! Men men, folk som ställer upp i sånt där är nog lite speciella på sitt sätt om man säger så.

Sitter hemme för tillfället, kom hem för ca en timme sen. Ska hjälpa familjen att städa lite (mammas julstädning är på gång) och sen ska jag käka middag här. Sen ska jag fara till Tumba igen :) Måste verkligen plugga matte ikväll..

Nu har jag inte mer tid att sitta här, kanske uppar senare hemma hos Olli men jag lovar ingenting.
PUSS på er :)

Söndagsmys

Hellu!

Har precis kommit hem till Oliver igen efter att han har övningskört. Jag sitter här och han dammsuger ;)
Igår hade vi som sagt fika hemma hos oss, jättetrevligt att prata med släkten. Efter det så åkte jag med kusin Nicklas till Tumba för att sova hemma hos Pernilla. Vi hade en tjejkväll vilket var väldigt mysigt. Vi snackade, gick på promenad, åt mat, kollade Tv och snackade lite till... Med andra ord - jättetrevligt, det måste vi göra flera gånger :)

Idag har Krippe flytta hem, trevligt trevligt. Kanske ska dit ikväll men vi får se. Folk är bra på att ändra planer utan att säga något...(!)
Men i alla fall, vi får se hur det blir ikväll, Oliver jobbar imorgon så vi måste tidigt i säng men det skulle vara mysigt med en riktig filmkväll med alla nära vänner :)

Vi höres! PUSS

Juste, man får inte glömma bort Paradise Hotel ikväll ;)
Ciao!


Kalas

Godmorgon!

Solen skinner idag, vad härligt!

Släkten kommer klockan 2 för lite kalas så jag ska börja göra i ordning mig snart och städa mitt rum för det behövs. Förutom att släkten kommer hit idag så hoppas jag att jag kan åka till Pernilla och sova ikväll :) Det var länge sen vi hade en riktig tjejkväll så det skulle vara jättemysigt! Vi får se hur det blir, ska se om någon kan skjutsa mig :) Ser fram emot kvällen om det nu blir som jag vill :)

Reza åkte ut idol igår och det tyckte jag var bra, nu är det dem fyra bästa kvar och Erik SKA vinna.

Nu ska jag göra i ordning mig, ha en bra dag! :) PUSS

Idol

Ska strax gå ner och kolla på Idol igen, dem hade kärlekstema idag, hur mys som helst!
Jag har ingen aning om vem som kommer att åka ut idag, antagligen Reza, eller Mariette. Vi får se helt enkelt! Erik, Tove och Calle är klara för final, i alla fall enligt min åsikt!

Goa lilla(!)Bagge är ju sjuk igen, men Martin Stenmark gjorde i alla fall ett jäkla bra jobb tycker jag - han vet vad han snackar om.

Nej nu ska jag gå ner, vem tror ni kommer åka ut ikväll?
PUSS

Tur?

Hej allihopa!

Ska snart sätta mig och kolla på Idol :) Ska ta en snabbdusch innan hade jag tänkt!

Har ni läst bloggaren Fokis blogg förresten? Väldigt intressant tycker jag, det märks att hon gillar prylar ;)
I alla fall, hon har en tävling som handlar om att man kan vinna en iPhone och why not tänkte jag och är därför med och tävlar :) Har aldrig vunnit någon tävling, men som man brukar säga: Otur i spel- tur i kärlek. Men denna gång kanske jag också får tur? Vi får se. Jag fastnade även för detta fodral som finns på hemsidan mrgizmo.se. Om jag hade en iphone så skulle jag lätt ha det fodralet för att skydda min lilla ägodel. ;)

Jaja, hopp in i duschen nu. Ha en trevlig kväll! :) Och du, Wish me luck! ;)
PUSS

GRATTIS Lillebror!




Grattis brorsan på 17-årsdagen! Du börjar bli stor nu ;)

KRAMAR från storasyster Sofie! <3

Storasyster och jag

Halloj!

Idag har jag haft en storasyster dag :) Sandra och jag har gått ut med hennes hund, gått på en egen promenad, bakat tills imorgon och bara flamsat runt. Tror hon är rätt trött på mig nu haha ;) Vi skulle dra på fest ikväll men det fanns inte tillräckligt med platser i bilen så vi skippar nog det.

Framöver händer inte så mycket, hade tänkt kolla på Paradise Hotel nu som jag egentligen skulle ha kollat på igår(!). Efter det är det mat och sen ska jag hoppa in i duschen innan Idol börjar :) Behöver egentligen plugga men det finns andra dagar till det hehe ...


Nu ska jag kolla Paradise hotel. PUSS


Gammal bild på oss <3

Väntar


Sitter här vid datorn och väntar på att dem ska lägga upp senaste avsnittet av Paradise Hotel på webben. Vad är det som tar sådan tid?..
Tryck på några knappar och sen är det klart. Kom igen nu! Jobba, jobba..

Uppdatering: Såg precis på tv6.se att dem nu har berättat vem som åkte ut. Hur kan dem göra det? Avsnittet som är idag handlar om parceremonin och att en ska åka ut. Hur kan man lägga upp en intervju med den som åkte ut innan man lägger upp själva avsnittet?! Nu behöver jag ju inte ens se det... riktigt dåligt..



Killar och känslor

Halloj, kom hem för ett tag sen. Har ätit äckliga fiskpinnar och nu sitter jag här igen! :)

Jag kom på en sak som hade tänkt skriva för lääänge sen men det har helt enkelt inte blivit av. Gick på ishockey match med bland annat Oliver och Jonas för ett tag sen. Själv är jag inte så intresserad av ishockey eller sport i huvudtaget men att stå på läktaren är en helt annan grej.

När man står där på läktaren dras man med i den här andan då alla står och hejjar och sjunger massor av ramsor. Jag har aldrig sett något liknande, unga killar står där och skriker för full hals och ser riktigt vilda ut.

Jag blev förvånad då många killar annars brukar tycka att det är jobbigt att visa sina känslor men här visade man dem verkligen fullt ut. Dem stod och skrek, viftade med armarna och hoppade runt som galningar och kramades när det blev mål.

Det jag vill komma fram till är att jag tror att sport är ett väldigt bra sätt för killar att uttrycka sig på. Man har ett lag som man hejar på och som man följer oavsett hur dem ligger till i tabellen. Att ha en grupp fans för ett lag tror jag är väldigt viktigt, tänk dig bara vilket enormt stöd och vilken kick man får när över 5000 personer står och hejjar på en. Nej jag tror att det är bra för killar, dem uttrycker sig verkligen och visar sin "kärlek" och tro på ett lag och stöttar dem. Jag blev så fascinerad över hur en del verkligen gick in för det och stod där och gapade för fulla muggar. Självklart finns det även dem som tar ut sina aggressioner genom sporten, dem såkallade "huliganerna" och det tycker jag är tråkigt men det finns som sagt dem som är "trogna" sitt ett lag och står där vid varje match för ett gott syfte.

Även om jag tycker att det är pest att se sport på Tv så finns det i alla fall något gott i det hela. Jag var så fascinerad under hela matchen och jag fick ett stort leende på läpparna då jag såg dem här killarna stå och heja som om det var avgörande för deras liv. Jag säger bara en sak.. otroligt! Fortsätt uttrycka era känslor killar, på ett bra sätt!
Hejja hejja!


Älskar den här bilden som är från VM när Sverige vann någon(!) match.
Alla är så j*kla nöjda!

Ska göra i ordning mig nu..

..för att snart åka iväg.. hörs senare! :)


Miss

Skickade precis sms till min vän Stefan: "GRATTIS! :D <3!

Tyckte jag var jätteduktig som hade kommit ihåg det men 2 minuter efter skriver han till mig på msn och förklarar att det är nästa vecka, den 25e.

Så jadu, vad ska man säga. GRATTIS I FÖRSKOTT STEFAN!

Regn och rusk

Godmorgon eller vad man nu ska säga. Vaknade för kanske 30 min sedan, har varit nere och ätit frukost!

Är det bara jag som längtar tills snön kommer? Orkar inte med regn och rusk längre. När snön kommer så blir det även ljusare vilket såå härligt! Jag är en sån som tröttnar på snön rätt snabbt men hellre snö än gråa dagar med bara regn. Nej! Nu får det allt bli lite kallare ute, julen närmar sig också. "Ingen jul utan snö".

Idag ska jag plugga, baka (bror min fyller år imorgon) och sen ska jag åka iväg och prata med min kurator ;). Kan även passa på att gratta min vän Stefan och Olivers pappa som fyller år idag. GRATTIS!

Uppar senare. PUSS


Rädda din favorit

Folk har påpekat att jag måste uppdatera min blogg oftare och jag ska försöka skärpa mig :)

För er som inte viste det är så är det jul snart, juletiderna börjar närma sig. Jag hoppas på en vit jul och många paket!

Såg på Pernillas blogg (Eller Punullu som jag säger) att hon hade gått i på en hemsida för att rösta på sin favoritchoklad i Alladinasken. Har precis gjort det jag med, dock var det jättesvårt för mig att bara välja en då jag ääälskar allt som har med choklad att göra och alladinasken är absolut inget undantag! (Eller okej, den med likör är blää). Men i alla fall, rösta du med på din favorit! En ska nämligen bort och man kan ju inte riskera att sin favvis tas bort.. Må bäste choklad vinna!


THE TRUTH:


När jag var yngre var jag kanske den mest osäkraste tjejen på hela jorden, det kändes så i alla fall. Detta relaterade till att man gjorde saker som man innerst inne egentligen inte ville, man lyssnade inte på sig själv helt enkelt utan man var hela tiden alla andra till lags vilket man har fått ta skit för än i dag och det tycker jag är jättejobbigt. Jag erkänner mina misstag, det kan jag men när någon trycker ned mig för det som hände för flera år sen så blir jag ledsen. Alla gör misstag, jag är inte mer än en människa. Jag är inte samma person som då..

Ni som känner mig vet att jag kan vara en höjdare på att prata och att jag kan prata väldigt öppet om saker och ting och säga vad jag tycker och tänker. Men i dem flesta fallen handlar det egentligen om att jag är osäker. Jag har alltid varit det och kommer antagligen förbli det. Ju äldre jag blir ju säkrare har jag blivit i mig själv men det sitter fortfarande kvar och jag är trött på det. Jag har alltid vetat att något är fel men kanske inte riktigt vad. Jag har velat försöka men det har inte blivit så. Nu är jag trött på det här..

För ca två veckor sedan när allt kändes piss bestämde jag mig för att verkligen göra något för mig själv. Oavsett vad alla andra tyckte och tänkte. Jag beställde tid hos en kurator! När jag var yngre så trodde jag att det bara var dem med "verkliga problem" som kunde gå till en kurator och prata ut om saker. Jag trodde att dem skulle tycka att jag var larvig och egoistisk..

Men jag har inte orkat låtsas längre helt enkelt så jag tog mig själv i kragen och tänkte att prata med en utomstående kanske är en hjälp på vägen och det är en av dem bästa saker jag har gjort! Att prata med någon som varken känner mig eller dem jag känner har varit så befriande. Jag har verkligen kunnat säga vad som gör mig ledsen och hur jag ser på saker och ting utan att jag ska känna mig som världens dåligaste människa.

Jag uppskattar verkligen att jag har kunnat prata med mina underbara vänner och med min familj men jag har känt att jag har varit tvungen att ta det ett steg till för att verkligen få allting åt rätt riktning igen. Innan har det varit mer att man har pratat om vad man ska göra men aldrig gjort det. "Mycket snack och liten verkstad" som man brukar säga.. Men nu jädrar, nu Ska det gå för annars orkar jag inte längre..

Jag vet egentligen inte varför jag skriver allt det här men det känns faktiskt bra. Jag bryr mig faktiskt inte om någon tycker att jag är larvig eller inte fattar vad som menas med det här inlägget och etc. Jag bryr mig inte! Jag vill bara få ur mig allt, berätta för dem som känner mig att jag innerst inne mår piss, att jag ska bättra mig, att jag ska göra något åt saken och att jag är tacksam för er hjälp! Jag ska verkligen anstränga mig, för Er skull och givetvis för min Egen skull!

Jag är faktiskt Stolt över mig själv, jag har velat ta tag i all skit så länge men inte vågat. Nu har jag vågat ta nästa kliv och jag är stolt. Jag är stolt över mig själv vilket jag inte har varit på vääääldigt länge. Jag är inte perfekt men jag inser i alla fall mina brister..


Jag säger bara en sak och det är; GO SOFIE, GO! :)


Reunion

Igår kom Sandra förbi och fikade hemma hos Oliver. Sandra hade hämtat lilla Christian på dagis och sedan kom dem hit för att fika. Det blev ett riktigt kalas med saft, kaffe, chokladbollar och bullar! Vi får inte glömma bort att vi även kollade på Emil i Lönneberga, ack så viktigt!

Sandra och jag är barndomskompisar sedan lääänge då vi bodde på samma gata och gick i samma klass i över 6 år. När man inte har träffats på länge är det alltid lika roligt att prata gamla minnen. Vi började dels diskutera vilka som gick i vår gamla klass osv. och vi kom fram till att vi bara MÅSTE ha en återträff. haha det skulle vara så klockrent.

Vad gör egentligen alla nu för tiden? Någon har flyttat ut på landet och mjölkar kor, en annan vet man inte vart det har tagit vägen och den tredje ska vara med i Paradise Hotel har man fått höra. Vad har hänt med klassen som alla lärare hatade?

Nej en Reunion måste ske. Varför inte i Kassmyraskolans lilla gymnastiksal där man alltid gick på disko? Tur att fejan finns, med dagens teknik kan man lätt ordna saker ;)


Ni ska få se, 6A kommer att rocka - igen!

Tisdag

Hej på er!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera men det är ju inte så lätt att göra det när man inte vet vad man ska skriva, plus att det inte händer saker EXAKT every day.

Men i alla fall. Helgen var lugn, hade hoppats på att träffa Pört och Kripps men icke sa nicke. Träffade dock Pört idag då hon följde med mig då jag delade ut tidningar så det var jättetrevligt!

Just nu sitter jag hemma hos Oliver med katterna, händer nada. Ska nog lägga mig i sängen och kolla på TV. Kanske hinner umgås lite till med Pernilla när hon har slutat jobba innan Oliver kommer och hämtar mig för att åka hem till hans pappa. Vi får se :) Hare najs, får se om jag uppar senare. PUSS

?

Bloggtorka?


Home

Hemma från mötet, det gick helt okej. Snart är det helg och det ska bli såå skönt! Längtar tills att få komma hem till älskling och krypa upp i soffan och kramas och kolla på en bra film..Antar att vi kommer att umgås med Krippe och Pernilla också :)

Har inte så mycket att skriva om för tillfället med vad gör det? Egentligen borde jag kanske skämmas för att jag inte uppdaterar bloggen 9 gånger om dagen enligt "storbloggarna" men whatever, jag är en klass för sig :)

Nej nu ska jag nog sätta mig ned och plugga lite matte innan det är dags för mat. Vi höres!



Bild på Christian och Oliver sen i sommras, sjukt underbara! Saknar er

Möte

Godmorgon! :D

Har precis duschat, ska iväg på ett möte 14:00. Idag händer inte speciellt mycket. Ska mest plugga matte så att jag blir klar någon gång.

Nästa vecka på tisdag ska jag dela ut tidningar i Tumba. Tänkte att jag ändå kunde testa på det och det skadar ju inte med en liten promenad? Pernilla följer med så då får man även lite sällskap, vilket är toppen!

Nu ska jag torka håret och sminka mig osv osv osv.. PUSS :)

Bebismage


Hej på er!


Har suttit och pluggat hela dagen så nu är jag helt slut. Har precis kollat igenom olika bloggar, läste bland annat Katrin Zytomierskas blogg. Vet inte om ni vet vem det är men jag tycker att hon är en grym människa som har hett temperament och säger vad hon tycker och tänker. Lite som mig kanske?

Hur som helst, hon är gravid och på hennes blogg kan man se en bild då hon står på en strand med bikini och sin fina mage. Hon är i v14 och om man kollar på alla kommentarer som hon har fått så tycker många att det är konstigt att hon är så stor redan. "Tvillingar?!" skriver många.

Jag tycker att det är konstigt att folk skriver så. Det är inte på något sätt "bättre" att ha en mindre mage som vissa mammor verkar försöka få det till med något slags självbelåtet "Åh så stor är jag inte på långa vägar". Vafan magens storlek har ingen större betydelse om det är tvillingar eller ej, bebismagar finns i alla storlekar och former om man säger så.

Men men, det jag vill få sagt med detta är att jag älskar bebismagar. Jag tycker att det är så otroligt vackert och det ser så harmoniskt ut. Tycker ni inte? Självklart påstår jag inte att det är en dans på rosor att vara gravid men ändå.

Jag kommer att bli överlycklig den dagen då jag blir gravid och jag Hoppas att jag blir stor haha. Då ska jag gå runt där med min bebismage och vara lyckligaste människan i världen. Nu låter det lite som om jag bara vill ha en bebismage, så desperat är jag inte att jag tror att det bara handlar om det. Det ploppar faktiskt ut någonting (=bebis) efter 9 månader.. jag var med på sexuallkunskapen.

Jaja, vet inte vad jag skulle få ut med det här. Jag tror i alla fall att Katrin kommer bli en supermorsa och hon är skitsnygg även om hon själv tycker att hon är fet.


Hurra för alla bebismagar och mammor!

Nej nu ska jag gå ner och se på Tv efter det här långa inlägget, PUSS!

 

Bild tagen från http://www.gullgrodan.se



Godmorgon godmorgon

Godmorgon!

Mår mycket bättre idag, skönt som tusan!
Idag måste jag posta några brev, sen gå upp till skolan om jag finner något motivation.

Får se om det händer något annat skoj idag, vi höres..Ciao



En MackLeo tack

Tjaa!

Håller på att bli sjuk, ryggen värker som fan och jag har bara legat i sängen sedan jag kom hem. Dagen började bra, gick på en skogspromenad med syrran och hennes hund vilket var väldigt behövligt, måste komma ut och röra på mig mer! Promenaden var som sagt trevlig, förutom att lilla Leo rymde iväg ett litet tag men han kom tillbaka efter någon minut, dock var matte inte lika glad.
Ajabaja MackLeo!


Efter promenaden kände jag mig helt slut. Okej om man är utmattad men hela kroppen är öm, halsen gör ont och ryggen ska vi inte ens tala om. Här försöker man göra något nyttigt så blir det bara skit. Hoppas att det inte håller i sig allt för länge, har massor att göra denna vecka känns det som.

Nu måste jag fortsätta vila, ska nog lägga mig och se en film till, tredje för idag. :)

Jag kanske börjar får svinis? to bad!
Aja, Nöff på er! :)

Freeeeedag

Halloj!

Har haft fullt upp idag så jag har inte hunnit skriva. Ska egentligen till Tumba dag men det sket sig ju :) Härliga tider!

Ikväll ska jag se Idol hade jag tänkt, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer, var som sagt inte planerat att stanna hemma den här helgen men who care.. Någon som vet något kul som händer?

PUSS

Blöö

Sitter här och har tråkigt, borde plugga matte men som vanligt orkar jag inte. Jag orkar intenting om man säger så! Ska snart börja tvätta som är så roligt men måste man så måste man..

Dagen har rullat på som vanligt, har varit iväg på ett ärende som jag nämnde förut och det gick super. Längtar tills nästa gång faktiskt, gud vad duktig jag är som har tagit tag i allt det här nu! :)

Nu ska jag inte sitta här längre, ska ta mitt pick och pack och dra ner till vår tvättstuga.


Aja, godnatt på er, simma lugnt!







Så mig för tillfället..




Nu..

..ska jag iväg och prata. Wish me luck!



PUSS
!

Tips?

Godmorgon!

För tillfället sitter jag ock letar praktik. Har mailat några intressanta företag men jag behöver tips. Vill helst arbete inom kontor så jag tänkte kolla med er om ni vet något bra ställe? :)

PUSS


Paranormal activity

Har precis kommit hem, mamma och pappa hämtade mig vid riddarholmen. THANKS! Jag provjobbade som sagt idag, det kändes helt okej. Jag är fortfarande tveksam om just säljarjobb är min grej. Jag tycker om att ta kontakt med människor och prata i telefon men sälja, aah - vi får se helt enkelt :)

Kan även tillägga att jag sov jättedåligt inatt efter att brorsan och jag kollat på en skräckfilm. Jag är lite känslig för sådant så man kan säga att jag ångar mitt val.

Tänker inte berätta så mycket mer om den förutom att det handlar om ett helt vanligt par som filmar hemma på egen hand med kamera efter att dem märkt att allt inte står rätt till då tjejen känner sig förföljd och hör röster. Usch bara jag beskriver den så får jag rysningar. Är det någon bakom mig?!

Nej men, här får ni iaf se trailern. Peronligen fick jag lite ont i huvudet då kameran inte står stil men så blir det när det är homemade.

Titta och njut?


Brorsan var tvungen att springa in i mitt rum och sätta in trailern här, jag tål den inte. Och nej jag är inte överkänslig...

Flytta hemifrån

Har precis gjort om i mitt rum med hjälp av pappa, nu är det mysigt och hemtrevligt. Hade gärna visat en bild om jag nu viste vart min kamera ligger. Det får bli en annan gång :) Längtar tills man flyttar hemifrån och kan fixa i ordning hela lägenheten precis som man vill. Så hiiimla najs!


Borde plugga matte nu men det lutar mer åt att krypa ned i sängen och äta choklad och kolla på en rolig film. Jag förtjänar det, matten kan jag vänta med tills imorgon.

PUSS på er, hoppas att ni har haft en trevlig dag.

Nu gör jag det

Nu har jag ordnat något som enbart är för mig själv. Den tiden handlar om mig och mina känslor, hur jag ser på saker och ting. Det ska bli spännande, ett steg i rätt riktning..Jag kan fixa det här

Snälla..

Jag vet egentligen inte varför jag skriver här, känner mig helt tom - förvirrad. Det jag ber om kanske låter konstigt nu i efterhand men jag vet inte, vill inte att det ska finnas några hinder som gör oss osäkra på varandra. Trodde du litade på mig men tydligen inte och det gör mig ledsen. Trodde vi ville göra varandra lyckliga, inte tvärtom. Jag vill inte hindra dig från att göra olika saker, jag vill göra saker tillsammans med dig, saker som du tycker om.

Det jag ber om kanske inte är rättvisst men mina känslor bubblar och jag vill att allt ska bli enkelt igen. Varför gör jag såhär mot mig själv? Mot alla jag tycker om.


Jag kan erkänna att jag har massor av personliga problem, det har jag vetat länge men jag har inte gjort något åt dem. Jag känner att jag måste göra det för att kunna bli glad igen, lyssna på mig själv. Jag vill inget annat än att vara med dig, lösa allt så att båda är nöjda.

Jag är rädd, jag vill bara försöka skapa ett eget litet utrymme, ett utrymme som är mitt där jag är självständig. Jag är så beroende av dig! Vad jag än gör så är du där, jag vill att du är där såklart men jag har tappat mig själv. Bara för att jag vill försöka ordna ett utrymme till mig själv så betyder det inte att jag ska lämna dig. Varför lämna någon man älskar...

Vill att du ska förstå, jag försöker förstå - jag tror jag gör det. Jag vet inte. Det gör ont i hela mig..känslor kan verkligen ställa till det, dem bubblar över. Lyssna till mina känslor, jag gör ingenting för att såra dig, jag vill snarare trassla upp alla problem vi har men aah..Med tiden så löser vi väl det här.. hoppas jag. Snälla förstå..


/
Trasig



Grunden till avundsjuka är rädslan att förlora den man älskar..



Smärta

Allt bara rasar, jag vet att ni finns där på min sida och det uppskattar jag verkligen! <3
Önskar bara att Du fanns vid min sida också, tillsammans med alla andra som betyder för mig..

...

Jag sparkar och slår men du hör mig inte. Jag vill att du lyssnar men allt jag säger vänder du emot mig. Allt jag vill är att du ska acceptera mig som person, att jag har känslor som vill bli bekräftade. Jag skriker, du hör inte - har du någonsin lyssnat? Det gör ont..

Nakenchock

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6046338.ab


Söndag

Har inte bloggat sen min födelsedag, man är väldigt upptagen som 19 åring har jag märkt ;) Nej men, har varit hemma hos älskling så har inte haft tid att sitta framför datorn. Min födelsedag var hur somhelst perfekt. Kom hem till älskling senare på kvällen och då mötes man av sång, ballonger, ljus, tårta och presenter, MYS helt enkelt!!

Är hemma nu igen, vi ska ha en riktig familjemiddag idag så jag ser verkligen fram emot det. :) Annars så ska jag inte göra så mycket mer idag, chilla galet helt enkelt!


Ha det bäst
PÖSS



RSS 2.0