Fetto

Har precis varit på fika hemma hos Olivers syssling som fyllde 13. Nu känner jag mig riktigt fet faktiskt.. och vi ska äta pizza till middag. Kommer rulla fram känner jag hah :)

Måste bara visa min fina tröja som jag köpte igår. Inte världens bästa bild men den bjuder jag på .. Sen så får ni även se en bild på min snygga chaufför, det är det inte många som har (;

PUSS

Discobowling




Lördag

Oliver spelade som sagt match tidigare idag. Fick sällskap av Pernilla på bänken då Krippe stod i målet :) Vi har precis kollat på reprisen då Sverige tog guld i curling :)

Nu ska vi åka iväg och shoppa lite i skärholmen och senare idag blir det bowling med det söta paret Jonas och Linn! Vad mycket sport det blir idag.. det som är så typiskt mig ha
Ha det bäst!
PUSS



"Jag ska gå och bajsa, det är viktigare än Ove!"

Kollade precis på solsidan på TV4play .. haha det är bara så bäst när Alex dampar på Ove!!
Ska få Olli att duscha med mig nu och sen ska jag försöka sova. Imorgon blir det upp tidigt för att se när Oliver spelar match och sen ska vi dra och shoppa!

Sov gott på er :)
PUSS





Tidig start

Äntligen fredaaaaag!!...Ska strax gå till tuben :) Började tidigt på jobbet idag, måste nämligen hem till G-town och fixa lite saker och det kändes inte så lockande att åka till Gnesta efter klockan 5 på eftermiddagen... nu när SL håller på som dem gör..

Sen blir det Tumba ikväll med mysfaktor 10!
Nu ska jag tömma blåsan och sen gå till tuben. Ha en fortsatt trevlig fredag!
PUSS



Make me happy


TV4 är borta

Godmorgon! Sitter här som en död padda.. eller vad man nu ska köra för liknelse.
Drömde att TV4 huset sprängdes (?)

Nu ska jag gå ner och käka frulle!
PUSS






Spring

Allt från H&M

Trött

Det har varit en låååång dag idag känner jag. Klockan är halv 9 och måste måste plugga, inte kul.
Känner att jag inte orkar skriva något mer utan det är en ny dag imorgon med nya tag!

Ha en bra kväll
PUSS



Frukost

Godmorgon! Solen skinner vilket är väldigt positivt måste jag säga :)
Ska gå ner och göra en riktigt god frukost åt mig själv nu! Annars brukar jag vara väldigt dålig på att äta frukost på morgonen, speciellt om det är tidigt för då äter man enbart för att man känner att man måste för att orka dagen. Nu ska jag verkligen sätta mig ner och njuta :)

Ha en bra dag gott folk!
PUSS





Träningsvärk

Jag är supertrött efter idag känner jag. Det tar grymt mycket energi när det är så kallt ute eftersom man spänner sig.. nästan så att man får träningsvärk .. haha sorgligt :)

Jag stormtrivs på jobbet, jag känner att jag får ta del av allt mer saker och jag hoppas på det bästa när tiden är ute i April. Håll tummarna gott folk!

Jag har precis fixat i ordning mig för kvällen och Oliver står i duschen. Ska fixa sängen tills han är klar så han bara kan hoppa ner i sängen direkt :) stackarn är supertrött efter att ha gått upp klockan 5... (och jag klagar efter att ha gått upp klockan 9!!)

Sovgott gullisar!
PUSS



HISS & DISS

DISS - SL!! behöver man säga något mer?

HISS - Ung företagssamhet (UF). Tycker att det är bra att unga får chansen att ta eget ansvar och hitta på egna ideér för att sedan sälja in det hos personer. Ett litet miniföretag tillsammans med sina vänner eller så tar man ett till kliv och startar ett företag med några man inte känner så får man pröva på hur det är i det verkliga livet.

Jag tycker att oavsett vilken utbildning man går så ska man få chansen att starta ett UF-företag! Kanonkul samtidigt som det var väääldigt lärorikt! Vårt företag blev till och med "årets projektarbete" i skolan - det är kul/bra när man får respons för det man gör!



 

 




Älvsjömässan

Jag är helst slut idag känner jag. SL gör det inte lätt för än..
Idag träffade jag även Madde efter jobbet :) Vi åt en snabb middag och sen drog vi till Älvsjömässan där UF-företag ställde ut. Vi ställde ut där förra året så vi tänkte att det skulle bli kul att se vad folk hade hittat på det här året och det var faktiskt väldigt trevligt. Många bra ideér :) En snygg korthållare fick följa med mig hem som man kan ha allt ifrån legget till busskortet i - perfekt till korgen!

Det var även väldigt trevligt att träffa Madde igen, i har alltid lika kul :) Vår trio måste ses snart igen!!

Nu ska jag sminka av mig och gå och lägga mig, Oliver är söt som ska massera min nacke - har verkligen super ont :/

GODNATT på er
PUSS



3 timmar senare...

Godmorgon! Ska snart bege mig till tåget så att jag inte kommer försent till jobbet. Stackars Oliver åkte innan halv 7 imorse och kom fram typ halv 10? Vi får se hur lång tid det tar för mig nu...
Efter jobbet ska jag möta upp Madde och åka till Älvsjömässan för att se UFs utställning :) Spännande!

Önska mig lycka till med resandet!
PUSS


SL LEDER TILL ÄVENTYR

Jo tjena att man har råd att stanna hemma från jobbet. Men ja, det kanske är dags att testa på skärmflygning? Hoppas bara att vinden tar sig..

 


OS? Nej tack

Är det bara jag som har tröttnat på OS redan? "yeeey" vi har tagit några medaljer - det räcker. Sluta sända sport nu på TVn.. det förstör min söndagskväll.. Om det ändå kunde trösta med att det bara är var fjärde år men jag kan redan nu tala om att det inte gör det. blöö

Nu ska jag langa dusch med Olli och sen ska vi sova.. gud vad jag är uttråkad känner jag..
R A S T L Ö S  x2
Positivt inlägg, självklart! :)
GODNATT, PUSS




Soffpotatis

Halloj!
Ligger här i soffan som bloggar. Oliver och jag ska snart åka och hämta Linus som ska på innebandyträning.
Idag har vi hunnit med mycket; handlat, fönstershoppat, kollat på Linus ishockeyträning och sen chillat.

Nu ska vi åka, Pusshej!


HISS & DISS

DISS
- Snöovädret som suger b*lle!!! Och då menar jag inte bulle..
Fet DISS på vädret alltså!


HISS
- Alla människor som är så fina och kärleksfulla


Den här bilden är så skön så den får vara med..
Go and get him girls!! Det var allt från mig, HEJ!

 





Konst

Nu är vi hemma igen efter att ha ätit en god middag samt fika hemma hos Olivers mamma. Barnen tyckte det var lika kul som förra gången att rita på min mobil.

Nu ska vi sätta oss framför TVn och mysa. Ha en underbar lördagskväll! Ni kanske kollar på melodifestivalen?
PUSS


Linus                                                      Christian                      


Solsidan

Godmorgon! Eller ja..hej på er!

Sitter här framför datorn med Olivers mysiga duntäcke och kollar på lite roliga avsnitt, bland annat solsidan haha som bara är för himla roligt alltså!

Oliver kom precis hem, han har varit på match så nu ska vi ta en varm dusch! :)
PUSS



Fredagsskoj

Nu är denna arbetsvecka över, skönt! Jag känner att jag verkligen behöver vila i helgen för att orka med nästa vecka. Nästa vecka är det nya tag och då kommer jag även att få ta hand om nya arbetsuppgifter vilket ska bli väldigt spännande och kul! Ska sitta med Susannna som är min boss och gå igenom hur jag ska gå tillväga :) kul att få ta mer ansvar så detär full fart sen som gäller :)

Nu ska jag gå ner och äta lite(!) godis tillsammans med Olli. Det märks att vi båda är trötta för vid middagen så satt vi och kastade nötter på varandra(?) sen härmade vi även dem på let's dance och gjorde samme danssteg. 10 poäng till oss!

Nej nu ska vi jag gå ner.. gud vad långa inlägg jag har börjat med, jag vet inte om det är positivt eller negativt hah
Jaja,PUSS - ha en underbar fredagskväll, det ska i alla fall jag ha!

Bitterfittan VS klimakteriekärringarna

Måste bara påpeka en sak som jag verkligen stör mig på. Gamlingar som förväntar sig att dem ska få min sittplats! Igår satt jag vid perrongen och väntade på tuben, kände att jag var tvungen att sitta ner då jag inte mådde så bra. Helt plötsligt kommer det en tant och ställer sig framför mig och väntar bokstavligt talat på att jag bara ska resa mig upp och gå därifrån? Vad får hon att tro att hon bara kan "ta" min plats? Visst, jag har inga problem att ge min plats om det kommer en äldre på tåget men just det där att dem förvääääntar sig att jag ska resa på mig för att jag är ung? Hur vet dem att jag inte har något dolt handikapp eller hur man nu ska uttrycka det? Måste jag förklara mig varje gång om jag inte pallar resa mig?

Hur som helst, tänkte faktiskt vara snäll och resa mig upp för att ge den där tanten min plats eftersom hon så gärna ville ha just den platsen men då slängde hon med handen och hade en sur min för att visa att det minsan inte passade sig längre. Hon gick istället till andra sidan och satt sig på bänken bakom mig som typ var tom. Vägra göra det från början? Nej.. blir så trött på dem som tror att dem har förtur och bara står och väntar på att man ska resa sig.. det finns inte bara ofärskämda unga utan även gamla.. Jag har absolut inga problem att ge en äldre min plats som sagt men just det där att dem bara ställer sig framför än och har en sur min som betyder "akta dig unge!" stör jag mig så otrooooligt mycket på. Tycker synd om dem som har handikapp som inte syns.

Nu blev det ett 5 mil långt inlägg ändå vilket inte var meningen men ja, vad tycker ni - true och false?
Nu ska jag åka till jobbet! Ha en bra fredag!





"Ååh en polly vad gott"

Godmorgon! Idag har jag ont i hela kroppen.. mest ryggen faktiskt. Oj vad jag klagar, hur ska det egentligen gå när jag ska börja jobba heltid? hah

Vaknade klockan 6 imorse och såg att det låg polly på mitt nattduksbord. "åh en polly vad gott", "ååh en polly vad gott".. så lät det ett tag och sen somnade jag om. Nästa gång jag vaknade så var påsen tom. Det måste ha blivit väldigt många "ååh en polly vad gott" I guess.

Nu måste jag fixa i ordning mig om jag ska hinna göra lite andra saker innan jag ska springa till tåget.
Förresten!!! Min kusin blev pappa igår till en lite kille. Grattis kusin! :)

PUSS på er


Torsdagsmys

Kom hem för en stund sedan. Har mumsat i mig syrrans spaghetti och köttfärssås som var himla god alltså!

Nu ska jag inte göra ett skit, bara ta det lugnt :) Imorgon är det fredag och sen äntligt helg! Både jag och Oliver måste vila ut efter en hård och lång arbetsvecka

Nu ska jag sätta på mig myskläder och sätta mig framför TVn, uppar kanske senare :)
PUSS




Nästa årstid tack

Godmorgon på er denna snöiga torsdag!
Jag mår piss, jag har typ feber och det känns som om mitt huvud håller på att explodera. Men vad ska man göra, jag ska till jobbet ändå och få in cash så jag får bita ihop helt enkelt. Ska göra en riktig brakfrukost åt mig själv nu hade jag tänkt! :)


Idag tänker jag inte ha på mig nånting som sitter åt, lite som mjukiskläderna som man har hemma fast en klass högre, det förklarar hur jag mår idag.. alltså - löst(?) eller ja, whatever, vi strycker det sista..

Syrrans tröja
Lackleggins
Ollis stora strumpor
,
och sen en stor vit kjorta över med uppkavlade ärmar.

Det här tycker jag är en typisk våroutfit, kanske en jeansjacka till istället, ett par klackar eller tygskor och sen är det klart! Våren kom nu...
PUSS


I´m look like a boy

 

Vad skulle du gjort om du fick vara en kille/tjej för en dag? Jag skulle antagligen dragit många handtrallor och ollat allt i min väg..

 

 

 


Uppskattning

Jag sitter hemma hos Oliver. Var hemma i ca 1 timme och sen drog jag till tåget för att åka hem till han. Dock fick man gå upp i det här pissvädret så det uppskattas verkligen.. kul när man försöker vara gullig :) Men men, nog snackat om det.. inte ens värt att att lägga ner energi på det känner jag :)

Ska snart fixa lite te och sätta mig och kolla på scrubs hade jag tänkt. Myspys! Vad Oliver ska göra det vet jag inte, det är upp till han :)

PUSS, det märks att jag är på bra humör


Randigt

Godmorgon eller vad man nu ska säga. Jag ska strax springa till tåget eftersom jag börjar jobbet snart  :) Jag har verkligen inga kläder känns det som, eller ja - min garderob talar för någonting annat men det är ju inget jag vill ha på mig hallå!! Idag fick det bli en randig skjorta instoppad i ett par mörka jeans och sen ett par stövlar, det får duga för dagen känner jag

Nu ska jag gå och klä på mig massor utav ytterkläder och halka runt i snön med mina klackar! Bambi på hal is here I come!
PUSS



Släng in handduken

Nu är jag hemma igen! Idag gjorde jag massor av ärenden ute på stan, sprang bland annat runt på Åhléns och shoppade lite till kontoret vilket var skoj. Men det kanske bara var skoj för att man inte handlade med sina egna pengar ;) Vad vet jag.. jag som aldrig brukar shoppa..

Idag har jag fått min semla, mumsade i mig en på kontoret vilket var otroligt gott! Mer semlor åt folket!!
Sitter och skriver ut ett gammalt nationellt prov i matten..35 sidor... woho! Jag lär nog sitta här ett tag men det gör inte mig nått, då kan jag ju surfa in på era fina bloggar.. Ja, dem som har en blogg och som har slängt in en kommentar här förstås höh

PUSS 




Fettisdagen

Sitter på kontoret, ska precis börja med min andra uppgift men innan jag börjar så tänkte jag bara slänga in ett inlägg!

Idag är det fettisdagen vilket ger alla tjockisar en "anledning" att mulla upp sig ytterligare. Jag har redan ätit minst 4 stycken semlor, har tappat räkningen men det är i alla fall hur gott som helst! Får se om det blir en idag, det hoppas jag i alla fall.. man måste ju äta en på självaste fettisdagen såklart.

Nej nu ska jag fortsätta jobba, ha en kanondag i det iskalla vädret!
PUSS


"We are the world" for Haiti








En stor stek på stranden

Här sitter jag och mumsar i mig en choklad fast jag inte borde... När ska man börja träna inför beach 2010 egentligen? Tror jag kör på det vanliga vilket betyder - never!

Att träna är inte min grej och det kommer det nog aldrig att bli (och jag som sa att jag skulle börja träna)..men vi körde faktiskt ingen lillis på det så ja, ha! Jag kommer ändå inte att vara någon fläskis på stranden, snarare lite rund med vad gör det, det finns bara lite mer att ta på (;

Att vara stor kan även vara positivt:
På vintern kan man värma sin partner och på sommarn kan man ge den skugga om det behövs. Perfect!

Det var allt från mig, PUSS





Måndag

Nu har jag gjort i ordning mig, jag känner mig helt sänkt idag. Hoppas att tiden går fort.. vi hörs senare,
PUSS




Rix morgonzoo

Godmorgon!
Oliver stack till jobbet vid hal 7 och sen dess har jag inte sovit så bra och här sitter jag nu! Låg och lyssnade på radio samtidigt som jag försökte somna vilket jag gjorde till slut... Drömde att jag och Darin skrev en låt tillsammns och sen när jag vaknade så fick jag höra att dem på rix morgonzoo hade låtit Darin och någon annan skriva ihop en låt.

Dem kanske menade mig? hah


Aja, ska försöka få styr på håret nu. Uppar kanske senare om det finns tid för det!
PUSS



INFO

Såg att jag nästan har besöksrekord, igen! Pumpa min blogg nu kära vänner..hah
Natti



Pottfrilla

Hallå! kom precis från Olivers mor, nu är vi båda nyklippta och fräscha! Jag blev supernöjd som vanligt såklart :) Det blir dock ingen bild då min mobil dog efter att småpojkarna hållt på och rita på mobilens "ritpanel" Det var tydligen himla roligt det där ;) Men ja, ni får helt enkelt gissa er fram hur min nya frilla ser ut.. Oliver föreslog att jag skulle raka allt eftersom det är enklast så men jag bangade, i alla fall för den här gången kände jag.. fast ibland skulle det vara jävligt skönt faktiskt att bli av med allt..

Nej nu har jag skrivit väldigt mycket känner jag, och jag som bara tänkte berätta att jag har klippt mig. haha aja, ska ner och mysa med Olli och äta chokladpuddning!
PUSS och godnatt!



Hjärtanens dag

Vi har precis käkat plankstek, hur gott som helst! Nu sitter Oliver och jag här mätta och belåtna.

Oliver tycker att det är roligare att läsa om man har lite bilder så här får ni en bild på en plankstek haha PUSS


 


Bytt är bytt

Jag var tvungen att byta header ett tag, den andra var ju bara sååå tråkig. Den här är kanske inte bättre men jag behöver variation. Vi får helt enkelt vänta på att inspiration och tid för en ny header dyker upp.. så småningom


Smått och gott




Kjolen ser ut att kunna vara farmors gardiner men vad gör det.. jag gillar faktiskt hennes gardiner! Denna gardin med ett snyggt linne till sommarn är nog inte så dumt, en gardin för 50 spänn - då måste man ju slå till, i alla fall om man heter Sofie




Schtek

Nu fungerar Ollis dator som den ska igen, skönt! I morse var vi kungens kurva för att köpa en ny fläkt till datorn och då passade jag självklart på att shoppa lite så nu är plånboken tom igen. Men jag är rikare på saker vilket jag inte bangar på höhö.

Köpte bland annat ett par glajjor så nu får våren ta och komma tycker jag så att jag kan glassa runt!

Tror jag drar till Krippe och Pernilla snart, måste fördriva tiden med lite mysigt sällskap känner jag
PUSS, ha en bra alla hjärtans dag


Surr surr

Jag borde egentligen inte sitta här vid Olivers dator för den låter som tusan, fläkten har tydligen gått sönder. To bad!

Idag har vi inte gjort ett skit, eller ja - vi var och käkade på kolgrillen nere i centrum vilket var väldigt gott. Ska övertala Oliver att vi ska äta där imorgon också, det är ju trots alls alla hjärtans dag ;)

Nej nu ska datorn få surra vidare i sin ensamhet, jag börjar få huvudvärk känner jag. Keep reading!

Vad ska ni göra på alla hjärtans dag förresten? Släng in en kommentar vettja, jag menar - hur lång tid tar det egentligen?
PUSS



Homies

Sötnosarna Pernilla och Krippe var här nyss, trevligt trevligt!

För tillfället sitter jag bara här, letar efter en snygg spetströja - det skulle vara så snyggt på mig och då menar jag på mig och ingen annan.

Nej, man kanske ska ta och övertala snyggingen att göra lite chokladpudding åt mig nu
Måste även langa en dusch,
PUSS godnatt!




Tid är pengar

Har fortfarande inte packat klart och jag som måste hinna äta innan jag drar. Ändå står jag här och försöker göra bloggen roligare genom att ta en bild på mig själv men som vanligt fastnar jag inte på bild.

Jag förstår inte vad som har hänt, vart har tidoptimisten och den ansvarsfulla Sofie tagit vägen?

Nej, det blir ingen bild - måste stressa PUSS


Syjunta och 1+1

Har precis sytt lite, rätt roligt faktiskt! Dock inte lika kul när mammas symaskin som är typ 100 år gammal dör lite då och då men det är en annan femma :)

Skrev prov tidigare idag, fick VG så jag är stolt över mig själv. Jävligt stolt måste jag säga!


Ska till Oliver senare ikväll,  men först måste jag packa och som vanligt tar det 1000 år, oj vad jag relaterar allt till siffror idag, det måste vara efter provet.  Jaja, det här inlägget känns som 100 mil långt nu så...PUSS!



Det finns en längtan

Usch när ska värmen komma tillbaka egentligen? Längtar verkligen tills vårsolen tittar fram och man kan slänga av sig alla dessa tjocka jackor och istället gå runt och glassa men snygga våroutfits och glajjor. När vintern kommer så är det som om folk går i ide men så fort solen tittar fram så blir gatorna fulla igen, och uteserveringarna ska vi inte tala om! Nej, nu får våren ta och komma tycker jag. Jag vill ha ett liv efter 17:00 vilket man inte har nu när det är mörkt och kallt ute, men sen när solen är här - oj oj oj, då ska jag leva fan asså!

PUSS




2 timmar senare...

.. och nu har jag pluggat klart, det känns kanon måste jag säga :) Imorgon ska jag ha full pott!! (;

Ska borsta tänderna och sminka av mig nu hade jag tänkt. Gud vad intressanta inlägg jag gör nu för tiden måste jag säga:
Morgon inlägg:
Säger godmorgon och berättar att jag ska sminka mig och borsta tänderna innan jag ska dra till jobbet


Kvällsinlägg:
Säger godnatt och berättar att jag ska borsta tänderna och tvätta bort sminket.


Intresseklubben antecknar såklart :)
För att göra en avvikelse från schemat så kan jag ju ta och berätta att jag sprang in i en kiosk och köpte riesen medan jag väntade på tåget. Hurra!

Åter till rutinerna;
Godnatt, PUSS






Ta trapporna inför sommarn

Nu är jag hemma, åt precis köttbullar och makaroner som bror hade lagat, mumsigt :)
Ska bara sitta här ett tag hade jag tänkt, måste nämligen plugga inför provet imorgon men först måste jag se halv åtta hos mig!


Reklam i rulltrappan:
"Med tanke på din rövstorlek så förstår jag att det inte är första gången du tar rulltrapporna/Felix Herngren"


PUSS






Godmorgon!

Har precis käkat en god frukost och ska nu borsta tänderna och klä på mig. Ikväll åker jag till G-town vilket var ett tag sen

Vi hörs senare ikväll!
PUSS



Whale warse


Har precis kollat på Whale wars och pluggat matte. På fredag är det tänkt att jag ska skriva prov vilket känns sådär eftersom jag känner att jag inte kan allt. Men men, jag får ta det då känner jag (:
Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i sängen. Oliver ligger här i soffan och sover och dreglar, cute

Natti, PUSS



Heey whote toe dow dudee

Det gick hur bra som helst på mässan idag känner jag. Snackade till och med engelska så plus poäng till mig. My najme es Sofie så whote toe dow lixom? Awesome..

Oliver och jag lagade pasta när jag kom hem, grymt gott även om bilden kanske inte ger det intrycket, Aj dount knowe



Pasta
Pastasås med chili
Kryddig korv
Tomatoes
Pesto
Permasanost

Än en gång, awesome!
PUSS





A.D.H.D

Godmorgon! Har precis käkat en god frukost, ska snart åka till mässan för att stå där halva dagen. Bättre än att vara här :)
Får inte sitta här längre, Oliver dampar.. han som bestämmer, såklart. Dra i håret är han bra på också, man måste visa vem som bestämmer ha ha ha
Hej






Typiskt..

..mig, jag gick in på bloggen eftersom jag tänkte vara duktig och lägga upp lite bilder sen mässan som var tidigare idag och sen på plåtningen som ägde rum för några veckor sedan men självklart gör jag allt annat förutom det :)

Här kommer dem, jag vet inte om dem är så intressanta men vi måste ju liva upp stämningen lite här på bloggen eller vad säger ni? Mer paint i bloggen skulle inte vara helt fel. Yeye enjoy!
Natti natti





 

 

 


 





THE END

Har precis duschat och smörjt in kroppen, nu är jag babylen igen! Den dåliga dagen har lett mot sitt slut och slutet har varit positivt i alla fall. Att vakna och känna att allt går fel vill man helst vara utan men jag får vara glad över att allt har löst sig i alla fall :) Positivt tänkade, viktigt, viktigt!

Nej nu ska jag sluta leka förstående och klok, nu ska vi krypa ner i sänghalmen
Godnatt på er, PUSS




Snälla människor

En tung sten föll precis från mitt hjärta. En tjej ringde och sa att hon hade hittat Ollis busskort, det finns verkligen snälla människor. Nu ska vi åka och hämta det. Gud vad glad jag är nu. Halleluja! Skriv alltid numret på ert kort mina vänner, tips från coachen

PUSS





Sture

Halloj! Festen på Sture blev lyckad igår. Hade sällskap av Jonas också då han var fotograf för kvällen, trevligt trevligt. Dock blev inte hemfärden lika trevlig utan den var bara kaos - eller ja, jag vet inte om jag kan yttra mig så mycket om den då jag inte minns så mycket men Olivers busskort är borta i alla fall och på den vägen är det... Ska aldrig mer festa där känner jag, folk som lägger saker i drinkarna? Aja, ska gå in på SLs hemsida och kolla vad ett nytt kort kostar. yeey!

Vi hörs,
PUSS





Fest på sture

Godmorgon!
Har precis sminkat mig inför ikväll.. det låter helt sjukt men jag kommer inte hinna fixa i ordning mig i eftermiddag inför festen så jag får göra det nu. Idag är det sturecompagniet som gäller! Det kommer säkert bli grymt, eller aah, kan det bli grymt med typ 1000 arkitekter under samma tak?

Vet inte om jag kommer att hinna blogga mer idag men vi får ta det som det kommer, jag ska i alla fall försöka ta lite pics nu när jag har en bättre kamera på mobilen.

Ha en bra dag!
PUSS


Söndag

Hallå! Idag har vi inte gjort ett skit vilket har varit hur skööönt som helst. Har inte så mycket att skriva om nu så jag ska gå ner och sätta mig framför TVn igen.

Hoppas att ni har haft en skön helg, det har i alla fall jag haft ;)
PUSS



Surprise

Igår var en bra dag. Vi hade en överraskningsfest för vår vän Jocke som fyller 20 idag! Grattis Jocke! Vi åt mat och drack vin för att sedan dra ut. Jättetrevligt.. man har lite ont i hårbotten idag känner man...

Oliver och jag ska snart åka och handla inför nästa vecka och efter det ska jag åka hem och lämna en sak för att sedan komma tillbaka. Idag ska vi inte göra ett skit hoppas jag på. Jag borde plugga matte men vi får se hur det blir med det.. som vanligt (;

Vi hörs, PUSS


kan jag få nu?

"snälla Oliver jag vill ha datorn nu" Sofie är gnällig idag :/

Fredag

Hallå!
Jag har inte uppat på ett tag har jag kommit på.. det har helt enkelt inte funnits någon tid men ja, nu är jag här!

Halva morgonen stod Olli och jag och skottade snö, sen bar jag mig av till jobbet vilket är lika roligt varje gång. Dock missade jag fredagsmyset men jag får trösta mig själv med att det kommer fler fredagar, nästa är om en vecka faktiskt.

Vi har precis käkat, chicken tikka masala (vad annars) och ikväll blir det TVmys framför Solsidan som är suveränt! Har förresten köpt en ny mobil, woho äntligen säger jag bara!


Ha en bra fredag så hörs vi
PUSS

Seg

Godnatt, jag är jättetrött efter att ta ätit två semlor när Pernilla och Krippe var här.
Imorgon är det torsdag, då ska jag äntligen få träffa min Cissi. Längtar :D

Godnatt, PUSS




Bastubadarna 2.0


Slowmotion baby

Bitterfittan is back on track igen.. chokladpuddingen kanske hjälpte trots allt?

Jag är nöjd över resultatet i paradise hotel i alla fall eller vad tycker ni? Snart ska vi gå och duscha, för tillfället sitter jag och kollar på introt av baywatch, I love the song - jag tröttnar aldrig.

Lyssna och njut, PUSS godnatt!



Bitterfittan igen

Fan då.. nu sitter jag här fast jag inte borde... snart börjar finalen i Paradise Hotel och då hade jag tänkt vara klar..

Jag vet i alla fall vem som vinner, en fågel viskade nämligen det i mitt öra ;o Vi får se om det stämmer sen, hoppas nästan det.

PUSS, bitterfittan


Frustrerande

Jag är irriterad, chokladpuddingen hjälpte inte.. Känns inte som om jag kommer någonstans med matten, det är inte ens kul längre. Jag har egentligen ingen tidspress utan det är jag som puschar på mig själv men det är för att jag vill bli klar med skiten nångång. När ett prov är klart så brukar jag glömma bort sakerna jag precis har lärt mig och lagt det bakom mig men det det fungerar inte riktigt så nu, det är nämligen natinella sen.

Yeye, dumma dumma dumma matten, jag pallar inte men jag vet att valmöjligheten att lägga ner skiten är omöjlig, när jag har väl börjat med nånting så måste jag fortsätta.. så är det bara

Önska mig lycka till.. det behövs verkligen. Suck.. stackars Olli


Liter mer Mmm i livet..

God eftermiddag! Dagen har flugit iväg känns det som. Vi har precis ätit en god middag och nu ska vi sätta oss framför TVn och äta chokladpudding!! Oliver ska kolla på hockey och jag ska plugga lite hade jag tänkt. Det kommer att gå strålande känner jag eftersom jag får sitta och mumsa i mig god chokladpudding samtidigt.

Mer choklad åt folket!
Vi hörs, PUSS



Strålande dag

Godmorgon! Solen skinner, underbart!

Oliver och jag ska snart åka och handla, sen efter det ska jag till jobbet och idag ska vi gå  och checka in sturecompaniet :)

Känner att jag har lite huvudvärk, inte najs :/ Säkert finnen som klämmer hah.. nej usch vad tråkig jag är.
Vi hörs senare, ha en bra dag : ) PUSS


Bättre än en finne i röven

Nu ska vi sova! Måste även påpeka att jag har en f'cking finne rätt på munnen! Skriv ner det är ni snälla..
Nej men, jag som aldrig brukar ha finnar ska ha en just där? Hallå, come on.. Men nu ska vi inte vara negativa, bättre än en finne i röven, right?

Vad mycket ordspråk det har blivit idag då.. hmm. Nu ska jag och finnen gå och hångla upp Olli tror jag, yummi
Hej igen


Gräset är grönare på andra sidan

Hallon! Har precis kollat på Paradise Hotel och nu ska jag hoppa in i duschen med älskling. Den här dagen har varit stressfri vilket jag gillar. Dock kunde den ha varit bättre om det hade funnits mjölk här hemma så att man kunde gjort chokladpudding men icke sa nicke!!

Olli fick värma bullar åt mig istället, det funkar det också men choklad är ändå pricken över i:et, grädden på moset, bättre att frysa i tältet än att tälta i frysen.. ja ni hajjar, det sista citatet kom jag på själv

Godnatt PUSS


Det går framåt

n del kallar min chokladmonster och jag tror faktiskt att det kan stämma. Igår gjorde jag en påse chokladpudding åt mig och Oliver men jag kände att det inte räckte så jag gjorde en till åt mig själv hah

Kom precis hem från jobbet, nu har vi mer än 500 osningar, toppen! Vi ska snart käka mat, Olli lagar kasler och potatisgratäng, mums! Magen kurrar

PUSS, ha en bra kväll


RSS 2.0