Reunion

Igår kom Sandra förbi och fikade hemma hos Oliver. Sandra hade hämtat lilla Christian på dagis och sedan kom dem hit för att fika. Det blev ett riktigt kalas med saft, kaffe, chokladbollar och bullar! Vi får inte glömma bort att vi även kollade på Emil i Lönneberga, ack så viktigt!

Sandra och jag är barndomskompisar sedan lääänge då vi bodde på samma gata och gick i samma klass i över 6 år. När man inte har träffats på länge är det alltid lika roligt att prata gamla minnen. Vi började dels diskutera vilka som gick i vår gamla klass osv. och vi kom fram till att vi bara MÅSTE ha en återträff. haha det skulle vara så klockrent.

Vad gör egentligen alla nu för tiden? Någon har flyttat ut på landet och mjölkar kor, en annan vet man inte vart det har tagit vägen och den tredje ska vara med i Paradise Hotel har man fått höra. Vad har hänt med klassen som alla lärare hatade?

Nej en Reunion måste ske. Varför inte i Kassmyraskolans lilla gymnastiksal där man alltid gick på disko? Tur att fejan finns, med dagens teknik kan man lätt ordna saker ;)


Ni ska få se, 6A kommer att rocka - igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0