090815 - Avskedsmiddag & utgång

Pernilla, Krippe och Jocke flyttar snart och därför passade vi på att ha en avskedsmiddag för våra kära vänner hemma hos Jonas igår. Vi grillade och hade det trevligt. Efter att ha varit där i några timmar bestämde vi oss för att dra in till stan och kolla lite på The voice för att sedan dra vidare till Royal Garden.

The voice var helt okej, vädret gjorde det inte bättre om man säger så men Royal Garden var ju bara för mkt! 160 spänn i inträde (!) som vi förviso inte behövde betala men när vi väl var där inne hade dem i stort sätt ingenting annat än öl att erbjuda, vilket sög då inte alla i sällskapet dricker det. Vi sket som sagt i det hela och drog istället till underbara toxic. Inte bästa placeet men jag hade iaf en trevlig kväll tillsammans med alla- bättre sista kväll kunde det egentligen inte bli! (Om man bortser från hemfärden vill säga)

Kvällen var hur som helst underbar, kommer att sakna alla! Oliver och jag får ta en roadtrip till alla sen när han har tagit körkort. Jönköping, Linköping & Borlänge - here we come! Men innan vi ses igen - lycka till sötnosar, ni är bäst! <3


Alltid lika glada och knäppa                        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0